Щерките на Иван Ласкин заедно за РД на София

1033
07 Декември 2020, 15:44


Двете дъщери на Иван Ласкин се събраха за рождения ден на по-малката, видя HotArena!


Лъчезарната София, плод на безкрайната му любов с Алекс Сърчаджиева, навърши 10. Скоро ще е тийнейджърка. По този повод се вдигна страхотен детски купон, който с радост огласиха приятелите на София. Сърчаджиева бе уредила няколко торти, за да има лакомства за всички деца - една в тъмните палитри и една бяло-розова. Два огромни балона цифри радваха София и отбелязаха нейната възраст - 10.


През целия празник на детето близко до нея бе Люба, голямата дъщеря на Иван Ласкин от първия му брак с актрисата Мирослава Гоговска. Студентката уважи домашния купон, но не само от куртоазия - Люба и София градят истинско приятелство и винаги ще се подкрепят. "Диване на 10!", кратко и с любов отбеляза Люба важния ден за София.


Още докато Ласкин бе на този свят, той често събираше Люба и София и настояваше двете да бъдат близки, да бъдат истински сестри във всеки смисъл на думата. Затова и ги бе завел на общо море в Гърция. На поклонението на баща си студентката Люба не си позволи да покаже емоции и преживя скръбта си далеч от камерите и прожекторите. Тя се посвещава на медицинската кауза и желанието й е да спасява човешки животи, като е сред отличниците в гимназията и университета.


Преди година тя за първи път разкри нещо повече за личния си живот и показа снимка с приятеля си, свой връстник. Двамата изкараха миналото лято в пътуване из България и дори породиха въпроси ще има ли годежен пръстен скоро на ръката на Люба.


Aлекс Сърчаджиева засега е запазила само за нея, Люба и София пожеланията, които отправя за 10-ия й рожден ден. Миналата година, когато София навърши 9, Алекс й посвети следните вълнуващи думи: "Честит девети рожден ден, моя малка и силна София! Нямаш представа колко много те обичам! Обичам те безкрайно! Обичам те повече от рибките в морето и звездичките на небето! Бъди смела, мое мило дете, и греби с шепи от живота! Смей се, играй и мечтай! Бъди щура, бъди добра! Бъди мъдра! Бъди това, което си, София, а ти си бисерче! И знай, че аз винаги ще бъда до теб! А на теб, мили мой, Иван Ласкин, ти благодаря за най-прекрасния подарък, който ми направи - и това е Тя СОФИСИМАНИЯ! Честита да си, обич моя!", пише България днес.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени