Станислава и Вероника, жрици на Деян Топалски, проговориха: Получавахме бонуси за садо-мазо изпълнения с евродепутати

13 Февруари 2020, 11:16


Бонус за садо-мазо изпълнения са получавали жриците, заработвали за сводническата банда с участник MMA боеца Деян Топалски.

Това става ясно от обвинителния акт срещу сутеньорската група. Като бос на бизнеса с плът е изправен и варненския адвокат Светослав Бързанов.Той се подвизавал като главен експерт в комисията по култура, гражданско общество и медии на Народното събрание. Заради сблъсъка си с правосъдието срещу Бързанов е образувана дисциплинарна проверка,  а от парламента  са го привикали да даде обяснения, разкрива обявление на сайта на Варненската адвокатска колегия.Оказва се, че политиката съвсем не е чужда тема за юриста.  Той решава да създаде бардак на 19-ти етаж в столичен хотел, за да обслужват жриците му гостите на българското европредседателство настанени там, разкриват спецпрокурори.

Някогашният бар "Тузар"  е превърнат в бордей със звучното име Джентълмен клуб "Гейша".  Помещението е наето от фирма "Еуфория мениджмънт", която официално се занимава с менажиране на заведения, организиране на конкурси ревюта, рекламни кампании и курсове за моделки. В дружеството 50% участие има Галя Горанова, а  останалата половина е разделена между Деян Топалски и майката на юриста Бързанов - Живка Николова.

Според обвинението през лятото на 2017 година MMA боецът и адвокатът решили в увеселителното заведение да има еротични танци, а момичетата да предлагат сексуслуги срещу заплащане. Босът Бързанов измислил пирамидална структура на сводническата банда. Под него бил Топалски, а на по-ниско ниво салонната управителка Соня Маврова и  помощничката й Елисавета Станева. Двете жени се изявявали като мамани  и съобщавали оборота на бара и печалбата от сексуслугите лично или по електронен път на Топалски. Предавали му и списък с проституиращите момичета, става ясно от обвинителния акт.

Освен стандартен секс труженичките предлагали и орална любов. Тарифата за ласките била 600 лв. на час, от които само 200 прибирала жрицата, а  останалите две трети оставали за заведението. За разврата били подсигурени частни стаи, а при нужда се наемали стаи в хотела. Срещу сутеньорите проговарят 14 свидетели. Сред тях е Маргарита Матева, която се трудила под псевдонима Маги. Тя започнала работа с обещание за 80 лв на вечер, 20% от питиетата, които е черпят клиентите и 50% при поръчка на танц.

Маги получавала възнаграждението само две седмици.  След това Бързанов й обяснил, че среща трудности с разходите на бара. Предложил й да прави секс с клиенти, за да си докарат допълнителен доход. Секс услугите са записване в тетрадка под кодовите  наименования "шампанско" или "скъпо шампанско".

За набирането на две от момичетата, сочени за жертва на трафик на хора е обвинена Соня Маврова.  Станислава Калчева и Вероника Великова описват пикантни подробности от работата си в бардака. На Станислава и обяснили че може да взима 60% от определената сума за секс услуги- 200 евро на час. Сумата можела да нарасне до 600 евро, ако предлага и садо-мазо секс, обяснила й Маврова.  Вероника била инструктирана да се появи на работа в рокля, високи токчета и хубаво бельо. Тя щяла да получи половината от тарифата за секс, но трябвало да вземе предварително парите от клиента, да ги предаде на маманите и след това да задоволи желанието му.

Незаконната схема е разбита на 23 ноември 2018 година. Според разследващите Бързанов набира момичетата с обещание за добро заплащане. После ги склонявал да проституират и ги контролирал чрез свои подопечни. Маврова и Станева изпълнявали функции на управители, но се занимавали и пряко с уреждане на платените ласки. В някои от случаите Топалски взимат дейно участие в набирането на момичетата и им предлагал клиенти за компания и секс, сочи прокуратурата. Парите от бизнеса с плът са предавани  от Маврова на боса Бързанов. След като обвиненията лъснаха, известният боец Деян Топалски коментира в медиите, че е управител на юридическо лице, наело  помещението, и не знае за разврата. Той изтъква, че нито един свидетел не го сочи като извършител на престъплението и изрази надежда, че обвинението срещу него ще отпаднат. Година след акцията Делта внесено в спецсъда. Съдия Пламен Евгениев вече два пъти отлага разпоредителното заседание. Във вторник в съдебната зала не се появяват двама от адвокатите. Ако не дойдат и следващия път, ще назнача резервни, закани се магистратът.

Пред Темида не дойде да свидетелства Маргарита Матева. Призовкари я издирват от месеци но от нея няма следа. Проститутките често отиват да работят в чужбина и трудно могат да бъдат открити, за да дават показания, коментират запознати. Началото на съдебната сага е отложено за края на март.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ужас
преди 2 години
-2
Бахти гнусния червей,а какъв имидж градеше на много свястно момче,тихите води са най-дълбоки
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Буби
преди 2 години
-3
Баси боклука. Жалко - правеше впечатление на открит и честен човек. Много разочароващо. Ако му бях жена, щях да съм в шок. Как тези момичета търпят такива боклуци за партньори.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени