Светска клюка: Гаджето на Джулиана Гани - Джулиан Ган с гъбички! (Снимки)

21 Май 2019, 17:28


Гаджето на плеймейтката Джулиана Гани - Илиян, по-известен с прякора си Джулиан Ган, има гъбички. Това е най-актуалната и гнуслива светска клюка, научи HotArena.

Гъбичките на Илиян се намират на краката му. Негови приятели деликатно се опитали да му обяснят, че лошата лична хигиена е нещо, което по принцип хич не е гот, но господин Ган не зацепвал.

Джулиан, ето сега вече знаеш какво притеснява хората около теб!


Вчера носителят на гъбички имаше рожден ден. По принцип двойката се пука да качва снимки от всяка своя стъпка и действие, но този път кадри от празника липсват. Ган е вменил на приятелката си Джулиана, че  е толкова популярна, че може да обикаля заведенията и двамата да ядат на аванта, а след това да рекламират мястото. Само че вече никой не им вярва и не се хваща на въдицата им колко велики инфлуенсъри са. Та затова най-вероятно двамата са се почерпили с фитнес палачинки в домашна обстановка.

Мъжкият Джулиан е трогателен и в напъните си да бъде забавен и оригинален. Нещо, което категорично не му се удава. Такъв е и опитът  му да си „отреже“ главата с помощта на фотошоп. Задача с която дете от детската градина би се справило по-добре. Но едно е да вдигаш тежести – друго да си „режеш“ главата.

Джулиан Ган е обсебен от болезнена мания да бъде известен.

Близки на Мис Силикон Джулиана Гани са притеснени за връзката й с фитнес инструктора тъй като, според тях, той изобщо не влияел добре както на красавицата, така и на кариерата й. Той управлява Фейсбук профила й, както и Инстаграм-а й. Отговаря на съобщенията, които са изпратени към Джулка, а телефонът й също стоял при него. Мускулягата дори разговаря с рекламодатели, които искат да работят с Гани. Поради тази причина доста клиенти, които са ползвали моделските и инфлуенсърските услуги на Джулка, са се отдръпнали и не желаят да работят повече с нея. Заради Илиян и факта, че си вре носа във всичките й ангажименти.

Припомняме, че при мисията с телефонните обаждания във ВИП Брадър той е прегрял линията, въпреки че веднъж вече се беше свързал с любимата си. Причината е била – да прозвучи гласът му още веднъж в ефир, за повече популярност и реклама.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Габи
преди 4 години
-1
болни мозъци..толкова ли няма кво да пишат..по тъпа статия не бях чела
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Деси
преди 4 години
0
Не знам дали има гъбички, но е много противен тоя. С нетърпение чакам Джулката да му бие як шут в селския задник. Тя вече започна да бръмчи по малко, вижда им се края. Няма бивша кур.а!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
e
преди 4 години
-6
Защо тази злоба и унизително осмиване в авторството на статията? ( втората част е copy-paste от съвсем скорошна същата, на която Джулиана лично се присмя в IG си).
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ева
преди 4 години
-4
ГНУСЛИВЕЦ
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
4444
преди 4 години
-8
Баси простака е писал тази статия!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени