Тишо Близнака си крие моторетката по храстите

327
04 Юли 2021, 14:21


Кирил Ефремов често пърпори по софийските улици с яркочервения си скутер „Веспа“. Компактното возило е предпочитаният транспорт за 45-годишният актьор в горещите летни месеци. С мотоцикъла му е по-прохладно, а и по-удобно – с него екранният гангстер Тишо Близнака се придвижва лесно в задръстванията.

Артистът от „Под прикритие” получил моторетката си от Италия. Докарал му я негов приятел, развиващ бизнес с автомобили. С мотоцикъла Ефремов се придвижвал от къщи до Сатиричния театър за има няма 5-6 минути. Онзи ден папараците на Уикенд  засякоха Кирчо да крачи умислен в центъра на София. Нахлупил каскет на главата си, актьорът пресичаше улиците, където му падне, като чат пат вдигаше ръка, за да поиска от шофьорите да му отстъпят предимството си.

Няколко минути по-късно Ефремов се озова до храсти и кашпа с буйна растителност. Зад тях той бе скрил мотопеда си, та да не му го откраднат. Тишо Близнака махна каскета си, извади каска от багажника на скутера и я нахлупи на главата си. После възседна возилото и даде газ към дома си. Преди време Кирил имаше главоболия заради автомобила си, припомнят запознати. Колата му бе закопчана със скоби от служител на Градска мобилност, тъй като бе неправилно паркирана в пресечка на ул. „Раковска“. Наложи му се да плаща глоба.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени