Вдовицата на Андрей Баташов стана първа писта на светски партита (Прави компания на заможни господа)

5494
18 Април 2016, 15:00


Единствената съпруга на вече покойния Андрей Баташов – Боряна, разцъфтя 5 години след неочакваната смърт на актьора. Веселата вдовица, както е наричана банкерката в публичното пространство, промени изцяло прическата си и изостави в миналото младежкия си вид и спортно-елегантните дрехи, видя HotArena.

Тя отряза дългата си коса, която сплиташе на кок и сега залага на по-къса прическа, която я превръща в същинска бизнес дама. И ако доскоро парадираше, че е била съпруга на чаровния артист, напоследък се дразни, че непрекъснато я представят като неговата единствена жена. Явно за да остави отношенията си с Андрей в миналото и да скъса с образа на вдовицата на талантливия Баташов, Боряна промени имиджа си.

Съпругата на Баташов, която искаше да се разведе с него малко преди смъртта му, сега е първа писта по светски и културни събития. Миналата седмица тя се появи на изложбата на авангардиста Кольо Карамфилов, организирана от негови близки приятели. Боряна събра погледите със смелата си черна рокля на големи бели точки, от която доста недискретно се подаваше бюстът й. Явно Боряна иска да скъса с имиджа си на бръмчалка и на лесна жена, а да се представи като недостъпна дама.

Злите езици твърдят, че Боряна се съгласявала да придружава богати господа, независимо дали са семейни или не, по коктейли, барове и ресторанти. За това намеква и майката на Андрей, която открито недолюбваше снаха си и не общува с нея.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!
преди 4 години
-3
Млада и хубава жена. Дори Андрей да е бил голямата и любов, за нея живота продължава. Нека да бъде щастлива. Съвсем нормално е да продължи живота си .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени