Висш гербаджия гушка силиконка (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/vissh-gerbadjiia-gushka-silikonka HotArena.net
Висш гербаджия гушка силиконка (Снимки)

На екзотична почивка в Египет заведе Любен Дилов последната плеймейтка Ева Славова, научи HotArena.

За бившия депутат и плеймейтката от няколко месеца се шуми, че имат връзка, но все още никой от двамата не е потвърдил официално. Проверка на „България Днес“ установи, че Дилов и Ева са били на едно и също място по едно и също време в страната на фараоните покрай великденските празници. Двамата споделят идентични кадри от красотите на Египет и прекарват почти седмица в древната империя.

Бившият депутат от последния кабинет е запален гмуркач от години. Политикът се потопява в дълбоките води на Червено море, а през това време силиконката събира тен под жаркото слънце на плажовете.

Гърдите на последната носителка на короната Мис Плеймейт Ева Славова едва се побират в изрязания бански. Силиконовото изкушение е една от най-сексапилните участнички в конкурса. Въпреки че е майка на 10 годишна дъщеря, Ева е гореща натура, а след тунинга по тялото й се превръща в истинско бижу.

 

8 Коментара

ха ха Хо

преди 2 години

Дилов-син е телевизионна и политическа цветарка.Къде ли не се набута да спечели нЕкой лев.Даже и с Мис Проститутка се занимава. Достоен последовател на недоразумението Митьо пищова.

Коментирай

Еми

преди 2 години

Този човек преди да започне да се занимава с подобни отрепки май имаше прекрасно семейство, мислих го за много ексцентричен и интелигентен човек. Но уви излагацията му на стари години е голяма.

Коментирай

НОНИ

преди 2 години

А пък колко е грозна горката.....кусура и ,,цици,, от тях да го докара.И сигурно е любов и МНОГО ще го обича-цял живот!!

Коментирай

нина

преди 2 години

говорят че бил нещо като сутрньор за политици и бизнесмени. Държал определен брой момичета и разни плей мейтки и т. н.

Коментирай

ами,

преди 2 години

Никога не е късно да станешза резил.

Коментирай

като нина мисля

преди 2 години

Със сигурност. То е лесно да се предположи това най-малко заради всичките му подобни познанства покрай Playmate и ако го пита някой, ще каже че всичко е на приятелски начала.

Коментирай

айде, айде

преди 2 години

Висш гербаджия - айде без да му вдигате така акциите. Не заслужава и то точно в такава статия.

Коментирай

ами,

преди 2 години

На следващите избори може да е и при Славчо защото е политически мигрант подлизурко нагаждач.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.