Владо Карамазов изкара тайно коронавируса (Актьорът се натровил с тиква, не усетил, че е развалена заради липсата на обоняние)

16 Декември 2020, 15:00


Популярният и обичан актьор Владо Карамазов също е минал през ужаса на К-19, но за разлика от свои колеги, той реши да запази пълно мълчание, докато наистина мине през този ужас, узна HotArena. 

 

Звездата от "Дяволското гърло" се самоизолирал и решил да не бие тъпана за състоянието си, а тихомълком да мине през всички ужасни симптоми, които следват при заразяване. И не си мислете, че Карамазов е бил пощаден и е минал леко. Напротив. 

 

„Не мога да понасям някакви популярни личности да се показват по телевизията и да си правят PR от заболяването си от коронавирус. А журналистите само това чакат, някои известен да се разболее и започват да го канят, да включват във всяко едно предаване“, това каза във видео във Фейсбука той. Владо разказа, че също е прекарал ковид, но не е искал да споделя за това.


За да спре разпространението на „сензации“ за себе си и заболяването, артистът разказва с подробности цялото си боледуване, включително и как си загубил обонянието и това му докарало разстройство. Той си купил тиква, но няколко дена не я изял, след като го направил, се оказало, че тя е вкиснала, но той нямало как да подуши това и така си докарал стомашни проблеми. В анонса към публикуваното видео Карамазов пише:


„Изобщо не исках да се занимавам и да занимавам хората с това, че съм бил болен от Covid 19. Но в последните дни попаднах на страшни измислици в пресата и как отново медиите ни плашат, преувеличават и се занимават с несъществени неща. Трябва да се пазим и трябва да внимаваме. И по-малко да четем пресата. В това видео казвам простата истина. И нека да помислим повече за нашето здраве, за лекарите и медицинския персонал, за които много ми е жал и на които искам някакси да помогна.“, пише Телеграф.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени