Вместо бакшиш, фен на Кали й дал бело, мераклия й предлагал 50 бона за креватни ласки

24 Април 2022, 10:00


„Пея на сцената и ми дават някаква салфетка. Мисля, че поръчват песен. Разтварям и се разлетя направо...”, разказа Кали през смях.

А вярно ли е, че има чалга певици, които „друсат яко”?, попита я Тото. „А-а-а, не! Тц! Те са вегани, здравословно се хранят”, започна певицата с лека ирония, но после допълни сериозно: „Не знам, не съм виждала колеги да употребяват наркотици”. Също не е виждала колежка да приема хонорар за секс, така че не може да коментира и тези митове. Глупаво е да се говори за това, ако не си бил свидетел и не можеш да покажеш снимка, примерно. Само че Кали е била потърпевша. „Не съм правила секс за пари”, уточни тя, като поясни, че на участие се появил мераклия, който й предложил 50 000 евро да остане с него вечерта. Кали, разбира се, отказала, но все пак се възползвала от щедростта на господина, защото преди това той й дал четири пъти по 500 евро бакшиш.

Кали пеела в популярен клуб. Певицата подчерта, че по участия винаги се стараела да забавлява цялата публика в заведението, а не само някой, който дава пари. Ако има такъв, благодари му, като му обяснява, че не може да пее цяла вечер край масата му, но ще се върне. Така реагирала и когато въпросният господин й дал първите 500 евро. Първоначално тя даже не видяла, че са толкова много, защото я извикали на друга маса да поздрави рожденик. Като видяла, че й е дал 500 евро, решила да се върне, за да поздрави щедрият фен с още една-две песни. „Много мразя да взема на хората парите, без да си свърша работата. Макар че има обратни твърдения за мен, но не е така. Те злословят по мой адрес. Бащата на второто ми дете така твърди: „Ти ме обра и не се върна да ми изпееш песните”, сподели Кали през смях. Става дума за първата й среща с Антон Краус, от когото е вторият й син.

Тогава, когато се върнала при щедрия господин, Кали му благодарила за бакшиша, обяснила, че не може да стои при него непрекъснато, трябва да забавлява и другите гости, но обещала да се върне. „Добре!”, казал й и й подал втора банкнота. Взела я - още 500 евро. Попяла на другите гости, завъртяла пак при него и му изпяла две-три песни. „И той – бум, още 500 евро... Когато съм работила в клубовете, съм работила със собствениците и персонала. За мен е важно те да могат да избият хонорара ми, защото не е малък. Гледам каква е консумацията, склонна съм да направя отстъпка, ако виждам... Викам на сервитьора до него: „Пич, този ще има ли пари да си плати сметката, защото виж какво ми даде?”. И той вика: „Не виждаш ли какво пие?!”. Тогава разбрах колко е скъпо синьото „Джони”, разказва Кали. Попяла край масата още малко и на тръгване, въпросният клиент я изпратил с още 500 евро. С вече 2000 евро от него, Кали се почувствала пак длъжна да му обясни, че ако иска ще му върне парите, но не може да остане повече край масата му. „Не, задръж ги. Един въпрос: 50 000 да останеш с мен тази вечер? И аз викам: „Много се извинявам! Ето си ви 2000 евро, беше ми приятно”. Той каза: „Не, задръж ги. Само те попитах, няма никакъв проблем”, разказа Кали. И обобщи, че вероятно не само на нея са предлагани пари за секс. „Предполагам, че той обяви такава цифра, защото е знаел, че няма да приема. Иначе представяш ли си да му бях казала: Да! Дай кеша да го видя”, сподели Кали с широка усмивка.

Жегна Глория, че няма хитове

 

Кали жегна Глория на тема хитове. Подхлъзна я Тото, след като сподели впечатлението, че има звезди с дългогодишен опит на музикалната сцена, а пък нямат хитове. Даде пример с 22-та албума на Глория. „И нито един хит. Как може да има 22 албума и да няма нито един хит?!”, зачуди се Тото. Кали веднага го контрира: „Някой ще ти кажат, че е пълна с хитове. „Ако бях се родила река”, например”. „Какво е това?”, озадачен попита водещият.

После си направиха експеримент, предложен от Кали. Казваше име на попфолк звезда и Тото трябваше да каже техен хит, ако му хрумне такъв. Проработи за Преслава, Галена, Азис, но не и за младите попълнения Лидия и Десита. „Наско Колев.. Това е общото”, възкликна Тото. Нямаше пояснения за странния му отговор. Още повече, че знае се, че колегата му Наско Колев има връзка вече от няколко месеца с попфолк певицата Лидия.

Мнозина подкрепиха Кали, но не малко фенове на Глория й скочиха. Явно им изглежда, че изпълнителката на „4-4-2” е приела представянето, че примата на попфолка няма хитове. „Само хитовете на Глория са повече от цялото творчество на Кали”, „Само може да мечтае за кариерата и хитовете на Глория”, „Да казвате, че от 22 албума няма нито един хит е пълна подигравка и лъжа. Жената пълни за не знам кой път зала 1 на НДК...”, са част от коментарите на разярените фенове на Глория.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кали
преди 2 месеца
-1
Горе на снимката е пияна и легнала на сцената,имаше видео в нета ,как не може да стане,тръгнала да коментира Глория,която не кога не се е излъгала така,да не говорим,че има много хитове , и то сама си пише текст и музика на някои.Кали е пълен провал,останала й е само злобата и завистта към работещите й колежки и взе да ги плюе ,и се отрече от безсмислените си песни.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hehe
преди 2 месеца
-1
какъв изпадняк трябва да си, за да поканиш застаряваща фолк-певица и да обсъждаш тарифи и въобще цялата чалга култура, за да покажеш нещо, което така или иначе се знае от всички?! Като не можеш да покажеш качествен продукт, просто каниш някой, с който да поплюете заедно и да поклюкарствате по женски, нищо, че единият се води мъж. Кръстен на вагина, ама все пак се води мъж. И по женски взе, че обиди друга жена, щото е по-известна от него ;)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
laje
преди 2 месеца
-1
lapala e pod masata za 100 dolara amerikanski
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени