ЗА ПЪРВИ ПЪТ! Вижте майката на Деси Радева и от какво леля Жаси печели 73 хиляди годишно? (Снимки)

3713
06 Февруари 2020, 11:00


Вече три години съпругата на президента Десислава Радева и обект на всеобщ публичен интерес. Първата дама обаче ревностно брани най-близките си хора, не обича да говори за тях, както и за някои спорни моменти в биографията си.

Единствен коректив и опора на президентшата е нейната майка. "Ретро"  публикува уникален кадър на родителката на генерал Деси, която в началото на февруари навършва 75 години. За Желяза или Жаси,  както я наричат приятелите, се знае че живее в София, за да бъде неотлъчно до единствената си дъщеря. Преди две седем и да дойда в столицата, са обитавали селската къща в бургаското село Банево. Там се заселили със сина на Деси от първия й брак с депутата от БСП Георги Свиленски - Страхил, след като Първата дама получила нервен срив, заради натоварената и работа като мениджър в голяма фирма за производство на бира. Продължение на няколко години Десислава и майка и водили семпъл начин на живот, отглеждали плодове и зеленчуци в собствена градина, но реши да се премести в София, за да може Синът ти да учи в престижно училище.

Майката на Деси в момента е пенсионерка, но продължава да има бизнес на свое име. Доскоро е била съдържателка на две фирми, но Едната е прекратила дейността си. Сега управлява само втората,  която е с широк спектър от дейности според търговския регистър.  Според официалния очи в годишната печалба на фирмата и 73 хиляди лева. 

Освен съветник в личните дела, майката на Радева и нейни консултант по отношение на стила.Тя измислила и ръчно изработените брошки на генерал Деси, изобразяващи български шевици. Такава съпругата на Румен Радев подари дори на английската кралица.
 Че Тъщата и държавният глава са в отлични отношения потвърждава факта, че понякога ги придружава по различни културни събития. Последно Десислава взимайки си на концерта на любимия им Георги Христов НДК. Майката на Деси е близка всички нейни приятелки, с2те лични охранителка от НСО, както и  дизайнерката невена Николова.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Преди 1 година
-1
Значи виждам едни лесно изкарани 2000лв-хот арена пишат едни лъжи-гарнирани с едни неясни факти и повдигане на вежди в полза на съмнения ....ама и те неясни.та ясното е само 2000.:)жалка работа.много....3gnghh
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ралица
Преди 1 година
-1
Тази статия от първолак ли е писана??? Правописни и стилистични грешки бол!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
лило
Преди 1 година
-13
Гинка трябваше да е до Радев , съвсем по друг начин щяха да изглеждат нещата. Гинка въпреки , че е изоставена, низвергната, предадена , смазана се държи достойно и пази авторитета на бащата на децата си , а този батал превърна президентството в посмешище !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
Преди 1 година
-4
Абсолютно точен коментар.Но пилота мислел с долната глава,то и затова БСП го набутаха като"независим"кандидат защото много добре са знаели зависимостите му.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени