Зетят на Дарина Павлова прави по $1 милион годишно

3260
08 Април 2020, 16:00


Зетят на Дарина Павлова – Тарек Микнас, прави по 1 милион долара годишно от рекламната си компания, пише „Галерия“. Като главен изпълнителен директор на една от най-популярните агенции в Дубай, той успява да развие толкова добре бизнеса, че само за миналата година е вдигнал приходите двойно.

 

„Преди няколко месеца компанията на Тарек получи престижна награда и бе обявена за №1 по ефективност сред 50 агенции от целия свят. Това вдигна рейтинга на екипа на Тарек небесата и вече са сред най-търсените“, разкри наш доверен източник от богаташката фамилия.

 

Родителите на Тарек са сред основателите на дъщерната фирма в Дубай, където синът им живее заедно с доведената дъщеря на Дарина Венцислава. Като наследник на покойния мафиотски бос Илия Павлов, самата Венцислава също разполага с несметно богатство, а втората й майка се погрижила то да не отиде в ръцете на прахосник. Веселата вдовица, както я наричат всички, лично проверила Микнас до девето коляно, преди да благослови брака им с Венци.

 

Важно било и отношението му към семейството. Тарек е изключително грижовен баща и това според Дарина било едно от най-ценните му качества. „Всяка свободна минута той прекарва с двете си деца и жена си“, разкриват запознати.

 

Венцислава и Тарек сключиха брак през 2014 в Тоскана, а на сватбата сред знаменитостите бе и холивудският актьор Джордж Клуни, лично поканен от Павлова. Две години по-късно се роди първородната им дъщеря, която кръстиха Паола, а преди 3 месеца на бял свят се появи и малкият Микнас.

 

Венцислава е дъщеря на Илия Павлов от първия му брак с Антоанета Чергиланова. Дарина Павлова и бившата съпруга на олигарха винаги са поддържали близки отношения, а Мадам „Мулти“ се е грижила за Венци като свое дете. От Кръстника Дарина има две деца – Паола и Илия-Калоян.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
....
преди 3 месеца
0
И какво от това?Не са безсмъртни.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hoi
преди 3 месеца
0
Що женоря си живее живота, на "гърбовете" (труповете) на мъжете им...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени