Ан Джи в паника: Роднините ми не могат да се измъкнат от Украйна, живеят под земята

10 Март 2022, 12:13


„Роднините ми не могат да се измъкнат от Украйна. Крият се в бункерите. Техни съседи се опитаха да напуснат Харков. Тръгнали са, ала са се уплашили, защото руснаците стрелят на месо и не позволяват на никого да напусне града."

 

Това сподели пред „България Днес“ певицата Ан Джи, която е наполовина украинка. Майка й е родом от бомбардираната държава. Певицата има няколко братовчеди в страната, която е атакувана от Русия. Ан Джи постоянно се информира какво се случва в размирната зона.

 

"Близките ми в Украйна търсят начин да се придвижат на Запад. Имаме роднини в Германия, които се опитват да намерят пролука и да ги избавят от ада. От толкова дни под земята се бяха разболели. Сега вече са по-добре. Чуваме се почти всеки ден. Страшно е!",  Разкрива Ан Джи.

 

Певицата е родена в Харков, където живее до три годишната си възраст. След това се мести в със семейството си в България, но всяка година пътува до Украйна, за да се вижда с роднини.

 

Певицата е притеснена от всичко, което се случва в Харков. "Градът е разрушен. Голяма част от сградите са в руини. Блокът, в който съм израснал все още не е засегнат от ракетите. Явно руснаците си хабят бомбите за по-големи жилищни блокове. Война е. Тъжна гледка са разрушените сгради“ споделя певицата.

 

„Нито руснаци, нито украинци искат тази война. Единствен виновен за конфликта  е Путин“, казва Анджи и жестоко осъжда действията му.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени