Андреа в лайф от банята: Дали сме с заедно с Кубрат е много личен въпрос

1884
31 Януари 2021, 11:04


С лайф от банята изненада Андреа в инстаграм часове след 34-тия си рожден ден. Блондинката пушеше електронна цигара и отговаряше на въпроси на фенове, сред които и интимни. Бившата пайнерка не се подразни, но пък разясни, че тъй като вече си е изпатила от разкриване на личния си свят, смята оттук насетне да го запази за себе си.  

„Много е лично”, отвърна Андреа, когато фенка я попита дали с Кубрат Пулев са заедно. Изпълнителката на „Полудей” изтъкна, че е много неприятно, когато чете статии за себе си, в които се описват даже и чувствата й. Затова вече искала това, което се случва в личния й живот, да си остане само за нея. Смята, че колкото по-малко хора знаят за сърдечните й вълнения, толкова по-спокойна и щастлива ще е. И все пак Андреа изненада с откровение: „Мисля, че личният живот вече за мен няма такова значение... Едно време имаше, вярвах в някои неща, сега вече не вярвам много-много. Вярвам в кариерата, музиката и това ще бъде главната тема, цел в живота в момента. Така че всичко останало вече няма значение за мен”, отсече пухкавата блондинка.

Андреа представи преди дни песен на испански език, а в разговора с почитатели сподели, че подготвя и попфолк песен за пролетта. Освен това искала да записва и на руски език, но за да звучи по-добре и да пооправи акцента си, смята да ходи на уроци.

Въпреки че изтъкна решението да пази в тайна любовните си трепети, на рождения си ден Андреа сподели стори в инстаграм, в което е държи доста окосмена мъжка ръка. Съвсем естествено, стартираха предположения, като повечето отхвърлиха варианта ръката да е на боксьора Кубрат Пулев, с когото бяха дълги години заедно и се разделиха доста бурно.
И в лайфа й почитателите продължиха да задават лични въпроси, макар че певицата бе категорична, че не иска такива. Все пак тя отговори на някои от тях. „Мисля, даже искам”, сподели Андреа, когато я попитаха дали мисли скоро да стане майка. По-късно блондинката допълни, че би искала да има момче.

Тъй като Андреа включваше почитатели на живо на случаен принцип, което винаги предполага някакъв риск, се натъкна и на провокатор. В края на лайфа младеж, който сподели, че пийва уиски, отправи доста неприличен, дори вулгарен въпрос към певицата. Учудващо, Андреа нито се ядоса, нито повиши тон. Дори не трепна, просто отвърна: „Нали знаеш, че сега ще трябва да те изключа?”. После, докато избираше друг почитател за видео разговор, тя поясни: „Момчето е пийнало, незадоволено на всичкото отгоре”. Искала позитивни разговори, а пък въпросният младеж решил да си излее простотията, защото нямал какво да прави. „Не мога да разчитам само на позитивни хора, има и негативни. Алкохолът не е решение”, допълни Андреа. Тя дори се пошегува, когато включи на живо поредната почитателка: „Нали няма да ми задаваш перверзни въпроси?”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
о
преди месец
0
Е значи е отговорила - това е бил отговора. Че са заедно, но не възлага много надежди и очаквания вече. Иначе не би казала, че вече не вярвала и че била най-съсредоточена в "музиката" си, въпреки че е очевидно, че тя иска да прави порно, а музиката служи просто като фон отзад, която никой от феновете чикиджии-онанисти не я слуша. Ако беше се влюбила току-що в някой нов, е щяла по друг начин да говори. Не знам дали за пръв път опитват да имат деца или има някакъв проблем, но тази "семейна" база или каквото са там, е много грешна основа да създаваш деца. Не е тази нагласата, с която трябва да се правят, нито децата ще им скрепят развалените отношения, от които тя вече е толкова обезверена. Напротив. А и на личностна основа не виждам какво могат да дадат - като личности са посредствени, незрели, тя някакви зверски комплекси има за избиване, винаги отчаяна за малко мъжко внимание..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди месец
-1
Не ни интересуват обществените клоуни О'пулеви.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени