Асен Блатечки в ужас да не остане без работа (Актьорът издържа сина си от Диляна Попова и дъщеря в Лондон)

15 Октомври 2020, 15:00


Липсата на стабилни доходи е един от най-големите страхове за Асен Блатечки през последните месеци, разкрива самият той, узна HotArena.


"Притеснявам се пандемията да не ме остави без работа. По време на карантината бях в истински ступор, чувствах безсилие. Аз винаги ще намеря какво да работя, ако трябва ще сменя попрището, но дано не се стига до там", сподели Асен в свое телевизионно интервю. От тази есен дъщеря му Катя вече е студентка в Лондон. Въпреки, че девойката си докарва някой лев като гримьор, по-голямата част от издръжката е поел татко й. 


Блатечки се грижи и за сина си Борил, който е плод на любовта му с моделката Диляна Попова. Ето защо Асен не може да си позволи да остане "на сухо". Актьорът и режисьор признава още, че за него децата му са на първо място и е готов на всичко за тях. "Бащинството ме направи много по-отговорен и грижовен. Това е да даваш грижа без да очакваш нищо в замяна", казва Асен. 


Той коментира и много актуалната в момента тема за еднополовите бракове. Лошото моме на БГ киното се оказа много толерантен. Актьорът е категоричен, че не дели хората и всеки сам избира как да живее живота си. "За еднополовите бракове съм, хората трябва да живеят свободно, не ги деля", споделя той, пише България днес. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Денн
преди 2 години
0
Съвсем нормална и човешка реакция да се притеснява. Когато имаш деца и те разчитат на теб се притесняваш 2 пъти повече
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
да
преди 2 години
0
Нека му!!!! На такива това се пада. То живота не е само "УАУ".
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени