Бившата жена на Благо Джизъса отключи анорексия съсипана от иневерите му

2280
31 Юли 2020, 12:01


Бившата жена на Благой Георгиев-Джизъса е отключила анорексия от ревност, докато са били заедно, научи HotArena.

Заради постоянните изневери на мъжа си, когато била бременна, татарката решила, че е дебела, и спряла да се храни. Като по чудо родила здраво дете, но до ден днешен сяда на масата със свито сърце и боцка предмно по някой зеленчук.

Танцьорката Есмер си позволява да се храни най-много веднъж на ден, разказват нейни близки. Преди дни тя призна в чат с последователи в социалните мрежи, че изпитва панически страх от напълняване. Всеки грам в повече я шокирал и ужасявал. Затова си позволявала да седне на масата само на обяд и дори тогава ядяла само колкото да не умре от глад. Ако случайно някога се престраши да хапне и вечер, менюто й се състояло единствено от парче ябълка или ананас. В резултат Есмер не спира да слабее. От доста време упорито се говори, че тя е в начален стадий на хранително разстройство и, ако не потърси специализирана помощ, скоро нещата може да станат необратими.

Благой Георгиев е виновен за болестта на бившата си съпруга, убедени са нейни близки. Известно е, че докато двамата живееха заедно в Москва, той често си позволяваше да кръшка, а тя се съсипваше от ревност. Всяка негова забежка ставаше публично достояние, защото Есмер веднага изтриваше общите снимки с мъжа си от профила си в Инстаграм и започваше да публикува жални стихчета и мъдри мисли за любовта, верността и тяхната липса. Тези раздели обикновено траеха около седмица, след което младите отново се събираха до следващата изневяра на патологичния кръшкач Благо. Лошото е, че Джизъса не се укроти дори когато половинката му беше бременна. Именно тогава ревността ѝ избила с самосъжаление и Есмер развила комплекс за малоценност, че е дебела. Известно е, че Георгиев си пада по кльощави жени. Всички негови гаджета до актуалната му половинка Златка Райкова са били само кожа и кости. Такива форми обаче няма как да се запазят по време на бременност. В това деликатно състояния Есмер се чувствала дебела и непълноценна като жена. Мъжът ѝ твърдял, че я харесва всякак, но след това отново хуквал по фусти, пише Уикенд.

Днес връзката на Благо и Есмер е история, а тя се кълне, че е щастлива с неговия заместник в леглото си. Но не са изчезнали нито комплексът за малоценност на танцьорката, нито нейното хранително разстройство. Докъде ще доведе притеснението й от килограмите, все още не е ясно. Дано последствията да не са фатални! 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ми,
преди месец
-1
Не разбирам защо ни занимавате с татарката.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
до буболинчо
преди месец
-2
буболинчо, има далеч по-страшни истории от изневярата.познавам например мъж на който не му изневеряват физически само защото го съжаляват прекомерно, а примерно предните гаджета на дамата са били с капацитет 100, а сегашният и мъж с капацитет 2. и познай в нейната глава подобни сравнения как я карат да го вижда:((()))))))ако питаш мен ТУй Е истинска мъка!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Буболинчо
преди месец
0
Ако всеки след някоя изневяра тръгне да се разболява, няма да остане здрав човек. Преди доста години една позната казваше - да минат празниците и всеки да бъде, с който му е приятно! Визираше Нова година.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени