Алекс Рейд: „Ако бях гей, щях да съм на върха!”

Докато Алекс беше женен на Кати Прайс, тя му забранявала да прави голи фотосесии и да дава интервюта за гей списанието Attitude. След като сега вече не са заедно, за изненада на всички, Алекс Рейд направил точно това!

https://hotarena.net/chujdi-zvezdi/aleks-reid-ako-bqh-gei-shtqh-da-sym-na-vyrha HotArena.net
Алекс Рейд: „Ако бях гей, щях да съм на върха!”

Докато Алекс беше женен на Кати Прайс, тя му забранявала да прави голи фотосесии и да дава интервюта за гей списанието Attitude. След като сега вече не са заедно, за изненада на всички, Алекс Рейд направил точно това!

<p> <span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;">Докато Алекс беше женен на Кати Прайс, тя му забранявала да прави голи фотосесии и да дава интервюта за гей списанието Attitude.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <div> <span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;">След като сега вече не са заедно, за изненада на всички, Алекс Рейд направил точно това!</span></span></div> <div> &nbsp;</div> <div> &nbsp;</div> <div> <span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;">Докато обсъждали какви да са снимките, той предложил:</span></span></div> <div> &nbsp;</div> <div> &nbsp;</div> <div> <em><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;">&quot;Вижте, можете да ме направите като гей фантазия - това ще е супер, толкова дълго, колкото да се изкача на върха, като да грабна някой и да им покажа от какво съм направен. Ако аз бях гей, тогава определено щях да съм на върха.&quot;</span></span></em></div> <div> &nbsp;</div> <div> &nbsp;</div> <div> <span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;">Алекс споделил и мнението си относно сексуалността на хората и неговите предпочитания:</span></span></div> <div> &nbsp;</div> <div> &nbsp;</div> <div> <em><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;">&quot;Момчетата трябва да бъдат момчета и когато се въргалят в сексуални пози с други мъже - бойците не искат да правят това, ако те знаят, че си гей.&quot;</span></span></em></div> <div> &nbsp;</div> <div> &nbsp;</div> <div> <em><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;">&quot;Смесените бойни изкуства, борбата в клетка - това са трудни спортове и има много заложени пари в тях,и да - там има голяма социална белязаност срещу хомосексуалистите.&quot;</span></span></em></div> <div> &nbsp;</div> <div> &nbsp;</div> <div> <em><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;">&quot;Аз нямам предубеденост, когато става въпрос за секс. Намирам сексуалността за невероятна, психологията й, какво е приемливо и какво не. Аз съм свободомислещ човек.&quot;</span></span></em><br /> &nbsp;</div>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.