Едно идеално семейство: Бившата на Чарли Шийн предруса

Скандалният актьор се надява това да му даде шанс да получи попечителството над децата си. Адвокатът му вече е дал иск в съда, с който ще се опита отново да възбуди дело срещу красавицата. Това обаче е най-малкият проблем на Брук, която в момента е в клиника за зависими към дрогата.

https://hotarena.net/chujdi-zvezdi/edno-idealno-semeistvo-bivshata-na-charli-shiin-predrusa HotArena.net
Едно идеално семейство: Бившата на Чарли Шийн предруса

Скандалният актьор се надява това да му даде шанс да получи попечителството над децата си. Адвокатът му вече е дал иск в съда, с който ще се опита отново да възбуди дело срещу красавицата. Това обаче е най-малкият проблем на Брук, която в момента е в клиника за зависими към дрогата.

<p> <span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;">Звездата от &bdquo;Двама мъже и половина&rdquo; Чарли Шийн се притеснявал за децата и иска попечителство върху тях от съда. Тази новина идва малко след поредното влизане на съпругата му Брук Мюлер в център за рехабилитация.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;">Брук уж беше обещала, че спира с наркотиците и се изчиства от тях, но пак е потърсила щастие в кокаина.Според RadarOnline, Марк Грос, адвокат на Чарли, ще уведоми писмено адвоката на Мюлер, че бащата ще поиска в съда попечителство над братята близнаци. Двамата са в развод и все още чакат решението, което да ги раздели официално.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;">Брук сгафи отново през уикенда, когато прекалила с коката и се наложило да постъпи в рехабилитационен център. Тя кривнала от правия път, но се опитала да замаже положението като търси чиста урина от приятели. По този начин искала да прикрие видимо надрусаното си състояние пред лекарите.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;">По-късно обаче местен наркодилър я закопа като разкри пред полицията, че й е продал кока за 150 долара.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;">&quot;На Чарли му писна от нейните извинения. Брук отказва да се тества за наркотици. Адвокатът на актьора ще използва това като доказателство, че децата по-добре да бъдат при него, а не при майка си&quot;, казва приятел на &nbsp;звездата от &quot;Двама мъже и половина&quot;.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;">От лагера на Мюлер не мислят да се предават толкова лесно. Адвокатът й ще настояват, че за близнаците се полагат достатъчно грижи, особено с помощта на майката на Брук - Мойра Фиоре. Освен това Шийн нямал достатъчно време за децата и не им обръщал много време.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;">Според медиите обаче парите и възможностите на Шийн обаче ще окажат доста сериозно преимущество в подобна схватка. От няколко седмици се шуми, че актьорът ще се върне на снимачната площадка за сериала си &bdquo;Двама мъже и половина&rdquo;, след като продуцентите са се убедили в неговата мъжка дума, че няма да се олива с изпълненията си.</span></span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.