Размяна на съпруги: Бившият на Анджелина луд по Дженифър Анистън

Размяна на съпруги се заформя в Холивуд, а участници в нея са най-известните звезди. След като Анджелина Джоли отмъкна от Дженифър Анистън Брад Пит, оказа се, че бившия й съпруг пък иска експоловинката на Пит.

https://hotarena.net/chujdi-zvezdi/razmqna-na-syprugi-bivshiqt-na-andjelina-lud-po-djenifyr-anistyn HotArena.net
Размяна на съпруги: Бившият на Анджелина луд по Дженифър Анистън

Размяна на съпруги се заформя в Холивуд, а участници в нея са най-известните звезди. След като Анджелина Джоли отмъкна от Дженифър Анистън Брад Пит, оказа се, че бившия й съпруг пък иска експоловинката на Пит.

<p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Размяна на съпруги се заформя в Холивуд, а участници в нея са най-известните звезди. След като Анджелина Джоли отмъкна от Дженифър Анистън Брад Пит, оказа се, че бившия й съпруг пък иска експоловинката на Пит.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">В интервю за Access Hollywood Били Боб Торнтън шокиращо призна, че си пада по Дженифър Анистън, при това от години. Запитан, коя актриса би избрал да покани на среща &mdash; звездата от &bdquo;Приятели&ldquo; или Рийз Уидърспуун, той веднага отговори: \"Дженифър Анистън, разбира се&ldquo;.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Актьорът приза още, че открай време си пада по Джен. &bdquo;Да я спечеля винаги е било цел в живота ми! Обожавам я!&ldquo;.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Откровенията на Били Боб Торнтън дадоха повод за нови клюки в Холивуд. Заговори се дори, че Анджелина е тръгнала с Брад именно заради признанията му, че си пада по бившата госпожа Пит.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Както е известно през 2005 Анджелина и Били Боб бяха уж най-влюбените в Холивуд. По това време Дженифър бе омъжена за Брад Пит и двамата изглеждаха златната двойка на Америка.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">По време на снимките на &bdquo;Мистър и мисис Смит&ldquo; Брад и Анджелина се влюбиха и се разведоха със законните си половинки, за да бъдат заедно. Скандалът разтърси целия свят, а девет години по-късно двамата официално се венчаха.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Разкритието на Били Боб Торнтън, че през цялото това време си е падал по Дженифър Анистън, запали като пожар Холивуд. И въпреки че \"приятелката\" е луда по Джъстин Теру, мнозина се чудят, как ли ще отговори на това признание на бившия съпруг на Джоли.</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.