Д-р Наков от „Откраднат живот” призна: Друсах се, брат ми се хвърли от 5-ия етаж!

1845
17 Май 2020, 12:07


Актьорът Свежен Младенов, нашумял като д-р Наков от сериала „Откраднат живот”, крие доста драматично минало. В зората на своята кариера 45-годишната звезда на театър „Възраждане” бил на крачка от сериозни проблеми с наркотиците, узна HotArena.

„Искрено вярвам в Бога и това е преломен момент в живота ми. Представям си го като личност, а не като енергия. Семейството ми никога не е било религиозно, но брат ми, който беше музикант, скочи от петия етаж от тавана на квартирата си на „Орлов мост” след един купон. Жив и здрав е сега, но когато излезе от кома, веднага поиска Библия. Бързо се възстанови”, шокира с признанието си Свежен.

Изведнъж брат му станал много набожен, а самият той започнал да опитва опиати още в ученическите си години. За негов късмет не се пристрастил, но за малко не се превърнал в наркоман. „Бях много близо до наркоманията. Като завърших училище си казах, че никога повече няма да учи. Вълнуваше ме само да имаме с какво да се опием - дишал съм лепило, взимахме лепилото на циганчетата край „Света Неделя”. Но нещо стана вътре в мен - не защото брат ми оцеля, по-скоро повярвах на историите, които ни разказваше от Библията”, споделя актьорът, който днес е убеден в съществуването на Бог, писа Уикенд.   
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
НО НО
преди 2 месеца
-2
Глупак Господ.Дядо Мраз..Снежанка..Феи...В какво друго вярваш бе мухльо???
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
В какво
преди 2 месеца
0
вярва- вярва ! Това го прави щастлив ! А теб, който не вярваш, има ли нещо, което може да те зарадва ? Я си помисли, какво предпочиташ - да си орел в небесата или петел в кокошия двор?
Библията
преди 2 месеца
-2
казва, че Бог е ЛИЧНОСТ ! Не е енергия, не е "някаква" сила, нито е старец в бяла роба, който седи на облак с тояга и гледа само кого да накаже...Бог е Създател на видимия и невидим свят и всичко, което е в него. Той направи човека по свой образ и подобие.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени