Деси Цонева сънува всяка нощ баща си, посвети му песен

13 Август 2022, 13:07


В навечерието на рождения ден на покойния й баща - Димитър Цонев, дъщеря му - Деси Цонева, заяви, че го сънува всяка нощ.

"Песента, която му посещавам, е един подарък за него за рождения му ден, която той, смятам ще оцени", каза за „България Днес“  Деси.

„Говоря с него в съня си, държи ме за ръка, даже по някакъв начин усещам допира му", разкрива щерката на  Димитър Цонев.

По думите й смъртта на баща й се отразила много зле на здравето на баба й  – легендарната говорителка от златните години на БНТ – Анахид Тачева, която от години живее в Ню Йорк.

"Мисля че болестта на баба се отключи  от смъртта на татко. Двамата имаха много силна връзка. Точно тогава и леля ми Теодора направи поредния опит за самоубийство. Но сега баба ми е добре. За нея си грижи най-малката й дъщеря, леля ми Ани. Баба е в специализирано лечебно заведение, където получава най-добрите грижи, които й се полагат. Чуваме се по фейса, тя се радва на малката, помни името й, което е учудващо. Ситуацията е такава, че вече не може да се грижи сама за себе си", вдигна завесата на фамилните тайни Деси Цонева.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди 3 месеца
0
Лека му пръст на баща и.Не доживя да гледа изцепките на дъщеря си.Явно приживе я е озъптявал до известна степен,майка и не успява затова я и омъжи за дърт мъж той да и бере грижите.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ани
преди 3 месеца
0
На тази само бутилките с алкохол и трябват. Само това сънува..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени