Емили с тротинетката: Заминавам пеш в Букурещ да свалям културистки

https://hotarena.net/laifstail/emili-s-trotinetkata-zaminavam-pesh-v-bukuresht-da-svaliam-kulturistki HotArena.net
Емили с тротинетката: Заминавам пеш в Букурещ да свалям културистки

Емили, любимата на един от участниците във \"Фермата\" - бившия културист Тихомир-Мелиса Рангелов, сподели най-напред за \"България Днес\", че заминава в Букурещ.

Трансмомичето от Плевен ще е сред ВИП публиката на най-голямото състезание за културистки в Източна Европа, което стартира в румънската столица. 21-годишната блондинка планира да преодолее пеш 10-те километра по Дунав мост до Гюргево като вид \"тур на овациите\", тъй като според нея била една от любимките на БГ митничарите.

\"По принцип харесвам едри жени, но ме възбуждат и културистките. Ще има мускулести състезателки не само от цяла Европа, но и от Америка. Ще се запознавам с тях, ще флиртувам, може да се получи и нещо повече между нас\", не крие апетита си към бабанките Емили.

Самата тя наскоро задръсти социалката си със свои снимки от фитнес залата, на които вдига без проблем огромни гири и тежки щанги. На един от фотосите пък крехкото бивше момче носи на конче любимия си Тихомир с живо тегло 115 килограма - два пъти повече от нейните!

\"С моите 60 кила мога да вдигам големи тежести. Изглеждам фина, мила, нежна, но съм много здрава, жилава и силна. Мога да вдигна човек, който тежи дори 150 кила! И 200 кила няма да ми се опрат. А Тихомир, като ми се качи на гърба, почти не го усещам. Представете си каква сила трябва да имам!\", хвали се \"момичето с тротинетката\". Емили добави, че от \"мъртва тяга\" повдига до 100 килограма, а наскоро се е щракнала с два дъмбела, всеки от които тежи по 40 килограма.

Преди два месеца избраницата на Тихомир се оплака в социалните мрежи, че била изнасилена в кола \"с колан\" от своя яка позната край Правец. Изненадващо, \"момичето с тротинетката\" призна, че е простило на ботевградчанката, която обяви за \"изнасилвачка\".

\"Аз оставам приятелка с жената, която ми причини болка. Тя се държи мило и нежно с мен. Извини ми се, не го е направила нарочно, а от възбуда. Полудяла е от страст, както и аз, изгубила съм почти съзнание, обелила съм очи... Тя го е направила и след това ме е заболяло много\", разказа Емили.

Емили повдигна завесата и над \"интимната им кухня\" с Тихомир. Като \"пълна измислица\" тя окачестви писанията, че той я зарязал и си намерил ново гадже.

\"Ние имаме връзки и с други хора, но оставаме заедно, много се обичаме и ще се оженим веднага след като стана и по документи момиче. Тихомир не харесва мъже, може би само някои нежни момчета. Той се сваля с мацки и момичета, а аз - с жени и лесбийки\", разкри още Емили.

7 Коментара

супер!

преди 1 година

и не се връщай!

Коментирай

Пали

преди 1 година

Пали джапанките и с 200.

Коментирай

Ники

преди 1 година

Кво ги бутате на всякъде тия гнусни педали бе мама ви да еба

Коментирай

Чугун

преди 1 година

Иди до анадола, там може да забременееш и родиш анално! Щ о ни занимавате с тва подобие на човек!?

Коментирай

Христина

преди 1 година

Не казвай от къде си, моля те!

Коментирай

Емили

преди 1 година

вече съм от ВИП обществото бе!

Коментирай

Нони

преди 1 година

Изврати се народа Божеее гнусни изказвания ,гнусна статия,и отратителна Емили ли е Емил ли е това нещо...другото и то -Тихомир Мелиса незнам кво си...чак ми замириса и ми се повдигна

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.