Фики се взе за пророк: Бог прати Ковид на земята, за да ни направи по-добри

12 Февруари 2022, 10:09


 „Господ е изпратил Ковид на земята, за да подложи хората на изпитание и да им даде урок“.

 

 Това заяви фолк изпълнителят Фики Стораро, като предостави своя версия на живота ни във времена на пандемия през последните две години.

 

 „Вярвам, че Господ ни праща цялото това изпитание като урок за всички нас. Хората са станали по-лоши. И трябва да знаем, че не всичко е в парите, не всичко е да постигаме някакви цели и материални неща, а по-скоро да бъдем по-добри хора, да се подкрепяме повече, да вярваме в доброто. Коронавирусът трябва да ни накара да се замислим за живота, в който живеем. Трябва да осъзнаем, че мерките са за да се спазват“, разсъждава по темата изпълнителят на Пайнер.

 

Фики вярва, че Бог скоро ще ни прати по-добра съдбата. „Вярвам, че ще дойдат по-добри времена. В миналото е имало други сериозни щамове и изпитания, но човечеството е успяло да се справи и да продължи напред. Когато ходя по улиците, виждам че хората се изгубили усмивките. Няма го щастието по лицата им. И е нормално да е така, защото мнозина изгубиха близките си заради коварната болест. В дискотеките също забелязвам промяна. Няма я една нотка на щастие, която имаше преди. Няма прегръщане, Всеки се е свил с компанията си. Получи се така, че живеем в един период в който не сме щастливи“,  сподели личните си наблюдения големият син на легендата Тони Стораро.

 

Фики е категоричен, че ваксините са спасението за човечеството. Призовава хората да обичат повече себе си и близките си, да се отговорни да дават правилни съвети, пише „България Днес“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
иийлк
преди 4 месеца
-2
според мен сатаната го прати вируса
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени