ГЛОБЯВАТ Диана Найденова! Водещата на „Карай направо“ системно нарушава правилата на пътя!

815
30 Март 2020, 09:32


От 3 години и половина водещата на авторското предаване „Карай направо” по Нова телевизия Диана Найденова пътува в нарушение. Всяка събота журналистката разговаря с най-актуалните събеседници у нас. Идеята на предаването е гостът да стои зад волана, а докато пътуват из столичните улици, Найденова и нейният гост да си бъбрят непринудено.

 

„Имала съм случаи, в които те не се чувстват комфортно да управляват колата и го правя аз. Цецка Цачева, Корнелия Нинова и Радан Кънев пожелаха да се возят”, коментира бившата „Мис челюсти”.

 

Дори, когато сяда на шофьорското място обаче, водещата пренебрегва мерките за безопасност и не слага предпазен колан. Нарушение, за което законът за движение по пътищата предвижда символичната глоба от 50 лв. В същото време събеседниците на Найденова са изрядни и още със сядането си в автомобила се закопчават.

 

Наблюдателни зрители на „Карай направо” също забелязаха нарушението на журналистката и изразиха възмущението си в социалните мрежи. „Какъв пример дава в национален ефир?”, палят се фенове на предаването, пише „Уикенд”.

 

В последното издание на „Карай направо” още със сядането си в автомобила на главния здравен инспектор доц. Ангел Кунчев, който е и член на щаба за борба с коронавируса, Найденова бе на една ръка разстояние от него. Водещата обаче побърза да уточни, че с негово позволение не носи предпазна маска повреме на пандемия и извънредно положение.

 

Тя обаче изказа притесненията си, че общуването им на по-малко от метър, не е съвсем безопасно.

 

„Права сте! Това е една от най-неприятните особености на заболяването,че 50-60 % от хората ще го карат или с леки симптоми, или въобще няма да имат такива. Има вероятност да заразавят масово около тях”, заяви доц.Кунчев и уточни, че мерките, които са взети у нас не са най-крайните.

 

„Хората трябва да предприемат мерки, но да не се поддават на паниката от коронавируса, защото тя няма да доведе до нищо добро”. Този съвет бе дал в предаването и лидерът на партия „Воля“ и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки. Събеседникът на Найденова бе поставил предпазния колан, но не и водещата Диана.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени