Иван Ласкин отново изригна с цинизми! Вижте срещу кого са този път нападките, страда от „Синдром на Туре“

01 Май 2015, 13:14


Актьорът Иван Ласкин напоследък не е добре с нервите и ги изпуска в социалната мрежа без да му мигне окото. Това става под формата на псувни, насочени към всички онези, които го дразнят, узна HotArena!

 

В последния такъв случай той използва много грозни думи, които послужиха като „нездравословна храна“ на негови колеги. Под прицела му попадна неговата доскорошна приятелка от Военния театър – режисьорката Диана Добрева, пише „Всеки ден“.

 

„Следващият министър на културата ще е я Незнако Мурджев, я ДС Кипарис Плешов. Да ви е*ба п*тката лелина, некадърни смукачи“, написа Ласкин във Фейсбук.

 

Кодираните имена, за които Иван пише, всъщност са на Стайко Мурджев, Диана Добрева и шефа на театър „Българска армия“ Мирослав Пашов.

 

Критиците са на мнение, че не прилича на улегнал 40-годишен мъж да сипе такива обиди към една жена. Още повече, че Добрева е била една от малкото, които го подкрепяли и го защитавали, въпреки всичките му изцепки, докато бил на щат в театъра.

 

Дори когато не идвал на репетиции, тя все измисляла оправдание за него.

 

Шефът на фондацията и наградите „Аскеер“ Милен Миланов е вечен враг на Ласкин. Вероятно актьорът умира от яд, че няма да присъства на церемонията на 24 май.

 

„Милан Миленов може да си навре статуетката „Аскер“ в педалския гъз и когато на излизане каската остане там, ще се чувства защитен от аналоинтервенцията, която практикува с години“, написа още Иван Ласкин.

 

Това не е първата нападка към Милен. Когато актьорът бе уволнен позорно от „Българска армия“, заради редовно неявяване на работа, той се нахвърли срещу Миланов с думите, че е „некадърник“.

 

Запознати разказват, че Иван страда от „Синдрома на Туре“ – изпада в крайни състояния, в които няма сила, която да го спре да бълва цинизми.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
MAIA RYSEWA
преди 7 години
-6
mnogo e gotin....ne blige gazowe.....celwa gi direktno w desetkata....brawo laskin....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени