Крадат самоличността на Зейнеб (Красавицата замесена в измама с шофьорски книжки)

337
22 Март 2021, 12:00


В скандална престъпна схема замесиха Зейнеб Маджурова. Красавицата се оказва рекламно лице на фалшиви шофьорски книжки, без да е позволила подобно нещо. Схемата разкри самата Зейнеб с публикации в социалните мрежи. Водещ снимков материал към рекламата на ментетата е снимка на шофьорската книжка на Зейнеб.

 

„Благодаря на всички, които сигнализираха за злоупотребата с личните ми данни. Със сигурност това е незаконно и този път ще се обърна към полицията. Надявам се, че ще си свършат работата", закани се бургазлийката. 36-годишната водеща апелира и към многобройните си последователи за съдействие. Тя се надява повече хора да сигнализират за кражбата на самоличността й и в крайна сметка да има наказани за злодеянието, пише "България Днес".

 

„Неведнъж са злоупотребявали с името ми, но никога не съм се захващала или афиширала обречени каузи, но този път ще е различно и ще съм щастлива, ако успея да предпазя поне един от вас", споделя Зейнеб. Измамниците споделят нейната шофьорска книжка в интернет пространството като реклама към обявата си. „Издаване на свидетелства за управление на МПС и дипломи. Документите се издават чрез управленията на КАТ, с които работим, и самите училища. Плащането се прави само когато документът ви бъде издаден", гласи обявата.

 

Преди време в сходна ситуация се озова и Рут Колева. „Внимание! Измама! Това се разпространява в разни групи тип продавалник/обяви от няколко дни. Това е реална снимка на документите ми, валидни в момента, която е взета или свалена по неясен за мен начин. Публикуващите снимката със съмнителни профили са 100% измамници, книжката ми не е купена, нито някога съм ползвала подобни услуги", сигнализира неотдавна Рут за измамата.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени