Кучето на Денди изчезна заедно с мистериозния му приятел Кристофър - Камелия

23 Февруари 2022, 11:21


Най-верният приятел на Денди -  кучето Хининус,  продължава да е в неизвестност. „България Днес“ се свърза с племенницата на Любомир Милчев, която сподели че има информация, че кученцето е в Кристофър Кейн, съквартирант и близък приятел на Денди.

"Имам информация, че Хини е у Кристофър. Единственото, което искаме е да ни го върне. Той е възрастен, ние сме негово семейство и заслужаваме да е при нас".

Така  Анна разкри информацията, че домашният любимец на Денди е в ръцете на приятеля му Кристофър. "Никой не го обвинява в нищо. Има разследващи органи. Сигурно той е изплашен, но ние същото. Моля да ни върне Хини", отново призова Анна.

Запознати издават пред семейството на Денди, че истинското име на Кристофор всъщност е Камелия. Анна  направи обръщение от социалните мрежи към Кристофър, като писа и истинското му име Камелия. Часове след това започва да получава заплахи от приятели на мистериозно изчезналото момче. От Кристофър няма и следа След фаталния петък, когато Денди бе открит пребит почти до смърт, телефонът на момчето дава свободно и никой няма никаква представа къде са той и кучето.

Мартин Янчев от организацията за спасяване на животни M&M споделя: „Цяла сутрин се разправям със служителите на 6-о районно, които отказват съдействие кучето да бъде върнато на близките на пострадалия. Лошото е, че този Кристофър е прекалено съмнителен, имайки предвид различните самоличности, с които се представя и именно тази е причина кучето му да бъде взето по най-бързия начин.

То било вещ и този, който е живял с него близо пет години имал право над него по новия Семеен кодекс. На въпроса ми как кучето може да е вещ ми се отговори по следния начин“ „Може ли да се каже кой е собственикът, примерно“. Трагедията е пълна. Така или иначе продължавам да търся човека при когото е кучето и няма да се занимавам изобщо с НЕработещи институции“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени