Лили предизвика фурор в столична болница

26 Април 2023, 09:00


Ден преди празника си за ЧРД, който посрещна с приятели и огромна торта, Лили Иванова е предизвикала фурор в известна столична болница, научи "България Днес". Примата е отишла на свиждане на своята болна бивша икономка Мария. 72-годишната жена била на системи заради запушен бъбрек.

 

Всички в болничното заведение не можели да повярват на очите си - да срещнат легендата на БГ естрадата по болничните коридори! Затова настанали суматоха и оживление. Според очевидци на зрелището певицата била облечена в черен лъскав панталон и много скъпа маркова блуза. За да отговаря на санитарния ред в болницата, Лили била с наметната с лека бяла престилка, маска и калцуни.


Освен минерална вода изпълнителката на "Ветрове" донесла на ексдомашната си прислужница и удобни дрехи, разказват пациенти на отделението. Осведомила се делово за здравето на Мария и за нейните нужди, но си личало, че двете са привързани една към друга и се разбират от половин дума. Ексикономката й на свой ред изразила съжаление, че се е поболяла точно преди рождения ден на поп звездата и няма да може да я посети с подаръци за празника й както всяка година.

 

На другия ден в отделението пристигнал личният шофьор на Лили, който връчил пакет на Мария с нещата, които й били необходими, осведоми се още "България Днес".

 

Лили Иванова е пословична със загрижеността си за своята бивша икономка. Тя е пазарувала и почиствала мезонета на певицата няколко години по лична препоръка на Магда, сестрата на Лили, която навремето била колежка на Мария в Дома за ветерани на културата в столичния квартал "Захарна фабрика". От своя страна примата препоръчвала икономката си на своите най-добри приятели в гилдията и така Мария се озовала и в дома на покойния маестро Тончо Русев.

 

Според хора от близкото обкръжение на певицата тя винаги е била ориентирана към благотворителни каузи, но предпочитала да не се разбира за тях. "Направи добро и го хвърли в морето", обичала да повтаря народната мъдрост Лили.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени