Лорд Евгени Минчев пусна гилотината: Среден(3) за естетиката на Глория, Миркович ни връща в някоя квартална кръчма и още + СНИМКИ

13 Ноември 2021, 19:20


Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Гери Никол- защо, защо, защо?


Преживях земетресението във Вранча, падането на Рейгън, първия хит на Петя Буюклиева и гаджето ми от 2001 година, но такава паник атака не бях изпитвал. Върху нещо, което може да е Гери Никол, са нахвърляни остатъци от ориенталска нощ, заели мястото си на принцип, неясен за мен. Плат като за лятна шатра покрива деликатните части на тялото, а синците вибрират от цялото чалга настроение, на което са подложени. Познавам Гери като оригинална млада певица и ако търси бързо асимилиране с най- остатъчните попфолк образи, ще се съглася. Постигнала го е, на цената на килограми дрънкулки, висулки и какафония. Косите ми харесват, придават и нещо от Марая Кери, позата е на съблазнителен плакат от времето на Саманта Фокс, както впрочем и положението на гърдите. Когато един ден „изтрезнее“ от този стил, на Гери Никол и трябва само силно да си пусне Макъл Бубле и да потресе малко снагата си. Ще има ефект. Всичко това ще опада вовеки.

Стефан Илчев- немирното внуче на модата?

Страстна снимка в която липсва... страст. Или има страст, колкото да убие страстта поне в моите професионални модни очи. Стефан Илчев, когото съм награждавал за моден идол преди време е като немирно внуче, което тъкмо се научи да не пипа включена печка и пак, сякаш напук повтаря това ранимо действие. Днес великолепният глас на естрадата ни не е допуснал особени естетически грешки, просто, яд ме е, че пак не е толкова модно пълноценен, колкото ми се иска. Може би от мен идва модата да се носи спортен панталон със сако, признавам, възможно е, но това бяха годините, когато доларът беше 3 500 лева. Стефчо е застанал в съблазнителна младежка поза готова да ви отведе надалеч. Имам предвид, най-вече заради розовата тротинетка, която е яхнал. Този Мики Маус на тишъртката му направо ме смазва а прическата се нуждае от повече свобода, но не от толкова гел.

Миркович ни връща в някоя квартална кръчма

Ой ти лепо, прелепо девойче, що си се така облякла. Не зная дали успявам фонетично да се изразя на езика на Драгана Миркович, но с облекло като нейното всеки акцент следва да бъде извинен. Добър факт е, че изобщо не заеквам...Признавам, че никак, ама никак не харесвам тези анималистични щампи, идващи от и останали в миналото. Тези опарващи, също така и ... обарващи шарки, свързвам с нискобюджетни заведения,  кафани и таверни, в които модата е поставена на последния рафт на вниманието. Госпожа Миркович е имала неблагоразумието да добави към всичко това мрежест чорапогащник, което също е символ на времена и събития, от които дори българският попфолк вече страни. Прическата е симпатична, има нещо греещо в погледа, хайде от мен да мине, ще спра тук.

Среден 3 за естетиката на Глория

Солена естетическа ГЛО-ба следва да отнесе известната певица, заради това, което е облякла. По скромното ми мнение, Глория може повече от това, виждал съм я с далеч по-провокативни дрехи. Да се върна към настоящия кадър. Тук певицата вероятно търси разбиране от производителите на спално бельо, да кажем нощница и от онези, представящи висша мода. Аз съм объркан от това, че роклята окончава с поло яка, която освен че не е яка, прави главата извънмерно едра спрямо всичко. Шарката отпред е напълно подходяща за спален чаршаф, като в компанията на реципрочна калъфка, може да вземе награда от изложение в Албания. Харесвам обувките на певицата, донякъде краката и, донякъде прическата. Обща оценка за днешния и избор- среден 3.

Симона показва силна модна страна...

Възхитителна модна заявка от страна на Симона Пейчева. В качеството си на телевизионен водещ, тя разгърна потенциала си на модна личност, скриван от имиджа и на спортна знаменитост. Не зная дали със Симона се занимава екип от стилисти, ако е така те също трябва да бъдат похвалени, но е видима градацията в модно отношение. Тази  дреха носи телевизионно спокойствие, цветът е отпускащ, още повече по отношение на гостите, които не трябва да бъдат доминирани от прекомерно бляскавата външност на водещия. При Пейчева всичко това е съобразено и създава атмосфера на топлина, празничност и лежерност. За похвала е и самото студио, в което водещата от БНТ-2 сияе и носи надежда за останалите предавания, в които често виждаме естетическа умора. Браво.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени