Лорд Минчев отсече: Тита и Папи в моден дуел, Фръц и кръц при Нелина, Преслава в пешеходна пътека за извънземни и… още + СНИМКИ

07 Септември 2019, 15:00


Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Тита и Папи в моден дуел

Още едно модно свидетелство, което предсказва естетическата оценка за Тита през този сезон. Обобщено, тя би изглеждала нещо като 3 плюс, равно на едно за подсказване и 2 за обща култура на обличане. Съгласете се с мен, че оранжевото комбинезонче стичащо се с монотонността на охлюв по тялото, е последното което ще изберете за себе си…По-надолу се случва червен чорап или пази Бог- ботуш, потъпкващ правата на всичко, намерило пристан върху младата певица. С нещо като създадено от Д-р Ливайн, Папи Ханс допълва странната модна картинка, захласнал се в очилата на Тита, записали се в предучилищна възраст в академията на добрия вкус. Папи изповядва библейската мисъл „Погледни ме с едно око, за да те погледна с две”. Окото разбира се е нарисувано и ако е било първоначално замислено да е на челото /както е по канон/, то, навярно пийнало си, ни гледа от левогърдието на господина. Тирантите и чокито на косите са си обявили дуел, който само ножица може да реши.

Аеробик гуру ни връща към Либераче

Легенда в аеробиката и танците за розови бабки в САЩ, Ричард Симънтс никога не престава да изненадва със стил. Или по-скоро- с липсата или отсъствие на наличието му. Вижте днес, този кадър идва като позлатен свидетел на думите ми. Ако помислите свежо, ще ви хрумне ли да се облечете така, дори да сте канени на Бала на златните кокошки… Ричард обаче не мисли като нас, българите, той е наперен, като ламаринен петел на ветропоказател, навил е букли и е вперил поглед, навярно очакващ да ни покори. Мен лично не. Харесват ли ви късите гащички на гимнастическия гуру, така прилепнали по бедрата му, все едно откраднати от танцьорка на пилон. Пайетения потник ври от обещания, на които бих се вързал само ако тялото беше на Орнела Мути или на Малина. Всичко по Симънс съска, пръска особени флуиди, спасението от които е спешна смяна на гардероба или годината. Нека напомня, че Либераче се спомина през 1987 година.

Хътчинс и Гери приветстват септември

Две дами, които никога не спират да ни изненадват. Преуспелите Мая Хътчинс и Гери Тодорова изпращат лятото с весели цветове, грабнати от палитрата на доброто, на спокойното, на духовното. Нежното зелено по Тодорова се плъзга по идеалната и фигура, повличайки по себе си финото поточе на шала. Червените обувки тиктакат на мястото си и ни въвеждат в будоарите на септември. Хътчинс е уверена и свежа в бяло и бродерия. Червеникавите коси, които отиват на всичко, са намерили покой в една съблазнителна фризура, която спомага да разпознаваме бизнесдамата на всички нейни изяви.

Фръц, фръц и кръц, кръц при Нелина

Като гледам Нелина облечена така, ми се иска да си пусна „Отиваме на купон” и да завъртя волуме-то на max. Пепел от рози се стича по финия плат и може да приемем, че талантливата певица е имала участие в оперетата Прилепът. Там има роля на слугинята Адела, просто споменавам, нямам нищо предвид… И така, певицата упорито търси епохата си, докато шапката настоятелно я връща в следвоенните години. Какво бижу, по форма почти ватманска спирка, където среща са си дали камъни колкото бонбони кръц-кръц. Фръц-фръц пък казват ръкавиците, с гривни- пиявици, завили се около китките. Фон на тази модна наивност е бял роял, ноти и лампион. Чудя се от кой ъгъл ще се появи Карталов и ще започне на режисира…

Преслава май е облякла пешеходна пътека

Като междупланетна пешеходна пътека е роклята на Преслава. Съчетанието на зелено и червено в долната част, се отричат взаимно, ако извънземно иска да пресече и влезе в скритите съкровищници под дрехата. Малко по-горе, с внимателно пипнати нюанси, се изразяват тъмносиньото, бордо  и лилавото- може би цветове, подбрани за стилистиката на Илън Мъск . Ако проблесне лилаво, Илънчо ще седи и чака позволение да премине, ако светне бордо, Илънчо ще премине. Господи, Едит, както се казва в един сериал, толкова е просто да си инопланетянин в днешно време. Да поговорим за стойката на звездата, каквата нямаше дори и Стойка Пипирудата, преди да излети навеки от брадъра и от полезрението ни изобщо. Преслава е заела поза, чиито „език на тялото” се е изплезил пред всички мои представи за елегантност. Позата ми говори нещо от сорта „Хайде, плащайте сърмите и освободете масата, че идва Ивана”.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мелков
преди 3 години
0
В BG е бъкано с миризлива паплач,която нищо не произвежда,само консумира.Държава да отпусне 100-декара земя,да си построят някакви колиби тези и да не се мяркат между нормалните хора.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гей
преди 3 години
-3
Есктравагантността на екс ватмана и ерзац псевдо лорд Женята Минчо с годините се превърна в извратена перверзщина! От няколко независими източници знам, че Лорда ОБОЖАВА да бъде унижаван от млади мусклулести момчета, които да му пикаят в устата, да им души бельото, чорапите, да облизва задниците им, особено когато не са се подмили!!! И това човекоподобно нищожество ще чете морал! АБСУРД!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ина
преди 3 години
-5
Лорд Минчев е пич и много точен човек
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ttttt
преди 3 години
-2
Нелина има мн странен поглед, все едно е кривогледа.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени