Луна гони Шер по пластики (И нашенката си махала ребра за тънка талия)

https://hotarena.net/laifstail/luna-goni-sher-po-plastiki HotArena.net
Луна гони Шер по пластики (И нашенката си махала ребра за тънка талия)
Фолкаджийката Луна подгони по пластични операции Шер - цели девет пъти ляга под ножа, узна HotArena.


Певицата си е правила операции на носа, брадичката, очите и скулите. За разкрасителните процедури блондинката е разказвала в \"Шоуто на Азис\" преди години. За всички тях тя се доверила на български хирурзи. \"Това, което повечето не знаят е, че съм си махала ребра, точно като Шер, певицата която последно имитирах в \"Като две капки вода\". Много я харесвам, слушала съм почти всичките й песни и се надявам поне малко да се доближа до нея като изпълнение\", сподели Луна. 


Премахването на плаващите ребра е тежка операция, която певицата е направила преди много години за перфектна талия при български хирург. Говори се, че подобна процедура си е правила и Глория, но официално потвърждение от нея няма. Плаващите ребра са последни и нямат връзка с грудната кост, което позволява съществуването на човек и без тях.


Запознати издават, че изваждането им и възстановяването след това е болезнено и непосилно за много хора. Цената на операцията започва от 3000 евро и зависи от това къде ще бъде направена. Едно от нещата, които Луна никога не е пипала по себе си, са гърдите. Тя от малка си е с естествено голям бюст. \"Знам, че гърдите ми се харесват и на мъже, и на жени\", сподели преди време тя. 


Луна участва в клип с моделката Диана Великова и именно големите й гърди възбудиха и двете мацки във видеото. \"Аз изпитах оргазъм по време на снимките на песента ми \"Чики-чики\". Възбудих се зверски в сцената с Диана\", сподели Луна малко преди да влезе във ВИП Брадър, пише България днес

4 Коментара

бееее,

преди 4 години

Какво я пробутвате Лухчето?Никой не се инересува от нея.

Коментирай

s

преди 4 години

Сега обаче каквото ново си е правила на лицето е доста сполучливо!

Коментирай

Наталия

преди 4 години

В България прави ли се такава процедура и къде има информация? Моля за културни отговори само по питането ми.

Коментирай

:))))

преди 4 години

Правила си е фотошоп.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.