Mайката и сестрата Димитър от „Гласът на България” се самоубиват, когато е на 18 г.

3812
27 Септември 2021, 10:00


25-годишният Димитър от „Гласът на България” разтърси зрителите на шоуто с таланта си и с тежката си съдба. Татуираният певец изпълни парчето Ейми Уайнхаус „Back to Black” и остави Иван Лечев, Дара, Любо Киров и Галена без думи. Освен добър певец, младежът се оказа, че е загубил най-близките си хора още на 18 години.

„Един ден просто ме събудиха да ми кажат, че мама я няма и я търсят с хеликоптер. Живеехме до една река, тя беше паднала вътре и водата я беше отнесла. Един ден просто ей така изчезна. Официалната версия, според криминалистите, е, че става въпрос за самоубийство. Отказвам да приема и се надявам да е просто нещастна случка”, сподели участникът от „Гласът на България”.

Трагедиите обаче не секват. Само десет месеца по-късно се самоубива сестра му. Една сутрин тя се нагълтва с хапчета и за 10-15 минути й спира сърцето. 45 минути се опитват да я съживят, но без какъвто и да е ефект. „Чувствах се изгубен, не знаех как са филтрирам емоциите си. Много често бягах от емоциите си с помощта на алкохол или дрога. Исках да спра да съществувам. Бях напълно изгубен”, признава Димитър във визитката на шоуто. В тежкия момент той се хваща за музиката, която му помага да се справи с болката и мъката по майка си и сестра си.

Менторите и зрителите на „Гласът на България” останаха без думи след признанията му. Младежът си заслужи четири обърнати стола, а Иван Лечев, Дара, Любо Киров и Галена се надяваха той да се присъедини към техния отбор. Изненадващо за всички, но 25-годишният талант избра Галена и отиде в нейния отбор.

Димитър е роден в Стара Загора, но по-голямата част от времето си живее в Шумен, после 16 години в Чехия, а в момента в Пещера с леля си и чичо си. Там работи в завод, който произвежда хранителни добавки за животни. Именно леля му и чичо му са единствените му близки хора и талантът се връща в родината си, за да е близо до тях. Димитър признава, че е с различна сексуална ориентация

„Първоначално признах на сестра си, родителите ми разбраха после сами. Беше драматично, не го приеха изобщо добре. Водиха ме при психолози с надеждата да променят нещо в мен. Там им беше обяснено, че грешката не е в мен и те свикнаха с този факт. Не им остана друг избор”, обясни той за предпочитанията си към мъжете.

Зрителите на „Гласът” смятат, че Митко е сигурен финалист в шоуто. Определят го като неошлайфан диамант, защото въпреки огромния си талант и заложби, младежът никога не се е занимавал по-сериозно с музика и не е взимал уроци при музикален учител. „Ходил съм като малък, но не е било нещо сериозно”, отговори татуираният младеж на въпрос на Иван Лечев дали е работил с музикални педагози.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени