Маскирани нападнаха с нож Фики Стораро (Всичко за ужаса)

22 Декември 2018, 10:57


Маскирани нападнаха като във филм Фики Стораро и жена му, разбра HotArena.


Вчера към 18 часа певецът и Гюлджан излизат от вкъщи, за да отидат на кино. В непосредствена близост до дома им автомобил пресича пътя им и двама маскирани мъже излизат от него и започват да блъскат по прозореца на колата на Стораро-младши.


Той си мисли, че е някаква шега. Слиза от колата и ги пита: "Момчета, проблем ли има?". Те го хващат от двете страни и започват да го бутат. Фики вижда, че единият има нож и осъзнава, че изобщо не става въпрос за шега. 


Певецът успява да отбие атаките им, при което единият пада на земята и ги принуждава да се разбягат. Полицаите идват светкавично, а Фики незабавно подава жалба в Шесто РПУ. 


Той не е видял лицата им заради маските, но автомобилът - Audi Комби и номерът му, са ясни. Органите на реда в момента преглеждат всички камери в близост до мястото на инцидента.


"Аз съм певец, не бандит, никому нищо лошо не съм направил! Не мога да разбера как може да има такива хора, които да нападат другите посред бял ден. Благодаря на полицаите за бързата реакция, надявам се скоро злосторниците да си получат заслуженото", предават от България днес.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени