Мис България подарява 1000 лева

26 Септември 2022, 17:00


Мис България 2012 Габриела Василева е готова да подари около 1000 лева, ако й върнат портфейла с документите, който загуби на бензиностанция в Банско, пише Телеграф.

Толкова е приблизителната сума, която е имало в портмонето след почивката им в зимния курорт. За инцидента тя сподели, надявайки се да стигне до повече хора и да й помогнат в намирането му.

„В събота си тръгнахме то Банско, където бяхме за уикенда, тъй като в неделя имах работа в София, въпреки че мъжът ми не искаше. Спряхме на бензиностанцията да си вземем кафе за из път, нищо че минаваше 20 часа вечерта. Софтуерът на колата даде грешка за гумите и Жоро слезе да ги провери. Малко се забави и затова слязох аз и отидох за кафето. После той си влезе в колата и потеглихме. Чак в неделя сутринта ми каза новината, че си е оставил портфейла на капака на колата и не си го е прибрал. Веднага звъняхме на бензиностанцията да върнат камерите, за да видим дали някой го е взел или е паднал по пътя, но едва в понеделник ще могат“, разказа Габриела Василева – Захариева. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Dr zlobiul
преди 2 месеца
0
Kvi sa tia svetovnoneizvestni marliachi
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени