Наско Месечков не иска децата на жена си! Искал тя да дава издръжка само за общото им дете

18 Юни 2018, 16:57


Откакто се ожени и създаде потомство, танцьорът Атанас Месечков не спира да тръби колко е щастлив. Той твърди, че 7-месечната му дъщеря Айлин е сбъдната мечта за семейството, но малко хора знаят, че съпругата му Кремена има още две деца от предишния си брак, узна HotArena.

 

Запознати издават пред „Таблоид“, че понастоящем големите хлапета на бизнесдамата живеят с баща си, защото Наско не ги понасял и се старае да ги държи далеч от себе си. Пред познати се преструвал, че няма нищо против тях, но всъщност се дразнел, когато Кремена им обръщала внимание или харчела пари за нуждите им.

 

Месечков настоявал заможната му съпруга да влага финансови средства само в издръжката на дъщеря им Айлин, а за потребностите на другите нехаел.

 

Бившият мъж на Кремена пък ненавиждал Атанас, защото преди две години именно той отмъкнал съпругата му изпод носа му. По това време тя започнала уроци по танци в школата на Наско, а той като надушил, че е богата, добре се постарал да я прелъсти. Сега той водел разточителен живот на гърба на жена си – хитро точи банковите й сметки за почивки, луксозни имоти и други глезотии.

 

А когато бившият й разбрал, че ще стига до брак с танцьора, веднага прибрал децата при себе си. Смятал, че постъпката й е срам и позор.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ФЕН
преди 4 години
0
Гейски му работи!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Баба Вуна
преди 4 години
0
Богатите хора понякога са извратени. Кремена да не би да е преоткрила себе си и е решила, че иска да практикува страп он. В случая тя е богатата и не се е омъжила за него за пари. Той е известен и е обществена тайна ориентацията му. Любов необяснима. Определено не са щастливи, особено тя. На снимките излъчването й не е на щастлива жена. ПП: Наталче, липсват ми твойте коментари, бабе :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ww
преди 4 години
0
Педалите винаги търсят или мъже с пари,или жени с пари ,педала е по природа използвач и нагаждач ,а тази е много глупава да си зареже двете деца за да тръгне да ражда на един злобен гей
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Наско
преди 4 години
-4
На такава и отнемаш двете деца завинаги зарязала си семейството и тръгнала с този злобар че кой иска чужди деца патката е виновна
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени