Ново 20! Владо Кузов атакува Слави: Ще ме пуснеш ли в „Гласът на България“?

13 Ноември 2016, 14:00


След като не успя да се включи в кандидатпрезиденската кампания, съденият за педофилия, бившият народен представител Владо Кузов е решил да намери начин пак да блести под прожекторите, научи HotArena.

Т
ой изпитвал и носталгия, че отдавана не е обикалял на турнета с „Мистерията на българските гласове“. Фолклорните песни му липсвали, защото вече пеел само вкъщи под душа. Както е известно, преди да стане депутат от „Атака“, Кузов си изкарваше прехраната като народен певец и водещ на фолклорно предаване.

Понеже в „Гласът на България“ няма играничения за възраст и полова ориентация Владо пратил попълнен анкетен лист до сценаристите.

„Нямам търпение да видя дали Слави ще ме пусне за участие. Почти съм простил на неговите момчета, които насочиха пистолет срещу мен на магистаралата. Ако ме скъса ще е нелепо, защото аз съм професионален певец, с албуми зад гърба си“, разсъждава Кузов.

Междувременно Дългия не спира да се шегува в предаването си с него и обяснява, че на магистралата е стрелял по него, защото е тръгнал на лов за педофили, пише „Уикенд“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени