ПАДЕНИЕ: Банда Банда разхождала кучето на Захажаева

29 Декември 2021, 10:00


На любопитни спомени се отдава в края на годината Андреа Банда Банда, която наскоро се прекръсти на Андреа "Падна Падна", след като се изтърколи по стълбите и почти счупи пръст. Но тук не става дума за инцидента, а за отношенията й с една от най-пикантните участнички във "ВИП брадър" - Людмила Захажаева, майката на Албена Вулева.

 


Майката на Албена Вулева - Захажаева, бе сред най-

 Майката на Албена Вулева - Захажаева, бе сред най-"острите" участници в риалити шоуто

 

Преди 6 години Андреа точно се върнала от Англия (където учи) и работила като репортер в предаването на Ани Салич по Нова телевизия. "Карах нощни смени във "ВИП брадър", за да не взимам пари от родителското тяло за втория си бакалавър, който тъкмо бях записала - актьорско майсторство. Бях малко и стреснато момиченце и изобщо не знаех какво всъщност искам да работя и дали съм на прав път", спомня си тя и разказва как минало интервюто за работа в "брадъра": "Напоително обясних как мечтая за режисьорска кариера, ако може, и актьорска и генерално "нещо" в телевизията. Казаха ми няколко пъти, че не съм за там и че ще си изгубя времето. Не знаех, че организацията в риалитито съвсем не е свързана с нещата, които аз си представях. Но аз много настоявах. Хората, които работят в организацията, стоят в една стая и гледат какво се случва в Къщата, ако имат нужда участниците от нещо - носим го. Също така събираме прането и го връщаме. Събираме боклука в Къщата и вкарваме хранителни продукти. На мен ми дадоха да стоя на телефона, защото всичко друго включваше тежко мъкнене на неща."

 

На Банда Банда не й давали да носи тежко в Къщата

На Банда Банда не й давали да носи тежко в Къщата

 

Но да стои на телефона не е всичко, което е правила през 2015-а Андреа Банда Банда. Брюнетката тогава изтеглила късата клечка: "И разхождах кучето на Захажаева, ако помните онзи колоритен образ, защото никой друг не искаше".

А когато нямало работа през нощта, Андреа Банда Банда отваряла пакет желирани бонбони във формата на мечки и ги "режисирала" в еротичен трилър. Подреждала ги в сексуални пози и ги снимала. Но това е друга тема...
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Дружелюб
преди 3 седмици
0
Какво е това нещо Банда Банда?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ай сиктер
преди 3 седмици
0
Тези трите на никого не са интерсни, даже са досадни. Та спрете да ги пробутвате.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
)))))))
преди 3 седмици
0
Андрея Банда или Падна/няма значение/,със инфантилните си истории може да" ококори "всеки що-годе интелегентен подрастващ. А за психолога може да бъде и работен проект"Борба и противоречие м/у реалната финансова и лична протекция на родителите и вътрешната потребност на индивида да върви по собствен път" Авторитарни родители +невъзможност/по произтичащи от първото причини/ индивида да се развие=Андрея Банда,Падна.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени