Плеймейтките потънаха в скръб: Христо Сираков почина (Подробности)

https://hotarena.net/laifstail/pleimeitkite-potanaha-v-skrab-hristo-sirakov-pochina HotArena.net
Плеймейтките потънаха в скръб: Христо Сираков почина (Подробности)

 Бизнесменът Христо Сираков е починал, писа Lupa.bg. Според запознати плейбоят си е отишъл след усложнения от коронавирус, който прекарал преди три месеца.

Преди няколко дни издателят на „Плейбой” бе покосен от инсулт. Той е претърпял операция, при която е извършена процедура за разширяване на кръвоносните съдове. Българският Хю Хефнър бе настанен в интензивно отделение в тежко състояние. Това не е първият здравословен проблем на Сираков. Преди години той прекарал инфаркт. Освен това имал и проблеми с кръвното. Бизнесменът в последните месеци подготвял новия конкурс „Мис Плеймейт”. 64-годишният Христо Сираков бе известен като Ицо Стоте манекенки заради влечението му към миски.

Бизнесменът е роден в София на 28 юни 1956 г. Майка му е лекар по дентална медицина, а баща му работи в сферата на авиацията. Христо завършва средното си образование във Френската гимназия в София. След това учи в лицей в Париж. Той е бизнесмен с разностранни интереси. Шоубизнесът на Христо Сираков е сред най-популярните му занимания в България. От няколко години участва в организацията на конкурса \"Мис Плеймейт\".

Новината за смъртта на бизнесмена бе потвърдена от екипа на \"Плейбой\", който публикува официално съобщение:

Уважаеми колеги,

С голяма тъга ви съобщаваме, че след кратко боледуване, на 22 септември ни напусна обичаният ни приятел Христо Сираков. С всеопростителна усмивка приключи един живот, посветен на любовта и красотата, споменът за който ще ни топли до края на дните ни. Христо ще остане завинаги в сърцата ни с бистрия си ум, добротата и невероятната харизма, с която създаваше на всички около себе си  един красив, вълнуващ и вдъхновен живот! Искрено ви молим да уважите скръбта на семейството му и близките.

 

Светъл път, Христо!

 

19 Коментара

Лллл

преди 3 години

Жалко ! Починал е човек . Не е възрастен . По нашите представи още не е влязал в третата възраст ! Ще страдат близките му . Ще им липсва .

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Мир на праха му и съболезнования на близките. Хотарена, деактивирайте коменрарите под статията за починал човек, за да няма простаци, които да петнят паметта му.

Коментирай

Антония

преди 3 години

Да почива в мир, макар че може би е по-подходящо да му пожелаем купон с красиви жени, пури и уиски. От толкова селски пръчки направи хора, дано да покажат благодарност.

Коментирай

хохо

преди 3 години

Е, крайно време беше да пукне този противен дядка. Кой знае с какво се е бил надрусал, за да успее да си вдигне спаружения червей в гащите и затова се е гътнал.

Коментирай

идиоте

преди 3 години

Тъпако,Оня горе вижда ,чува и чете всичко...засрами се!!!

Коментирай

Екмекзис пехливан

преди 3 години

В сравнение със ангел свинаро тоя дърт пръдливец е по малко противен. Суета, илюзии и накрая в трапа. Неизбежно

Коментирай

Кирчо

преди 3 години

Един боклук по-малко

Коментирай

хохо

преди 3 години

За кое да се засрамя, бе! Какво го защитавате този смрадлив сводник??? Ама то в тази сбъркана държава и за отрепките мутри илиеви много милеят още..

Коментирай

1

преди 3 години

Горките плеймейтки горките ку*венца какво ще правят сега от къде ще търсят парички да взимат назаем без да връщат. Сега трябва да търсят други чичковци с пари. Хич не го харесват а е заради парите защото той им е давал. То това се виждаше от километри

Коментирай

1

преди 3 години

И да добавя, сега догодина ще има ли плеймейт или всичко свърши защото Г-на с парите вече го няма да този свят.Няма вече след конкурса да ги нае*е да ги вкара в леглото. И после на сутрента да им даде 100 бона и айде чао. Все пак всички ще умрем няма да сме живи до живот, тей че да го приемат плеймейтките а да не ми се правят че реват защото ще минат няколко месеца и ще го забравят. И ще гледат напред да търсят друг човек с пари.

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Абе вие срама нямате ли бе? Не сте ли чували, че за починал човек или добро или нищо!

Коментирай

Лллл

преди 3 години

Жалко за всеки починал под 80 г . Христо Сираков беше на възраст за смислен живот . Човек с опит и присъствие в обществото . Не като всички лицемерни политици . А светски човек . Много е трудно за мъж да е винаги на ниво -елегантен и да има джентълментско излъчване . И да не лъха на педал . Не го познавам , но жалко . Рано си отиде !

Коментирай

до лллл

преди 3 години

Абе ти си много зле бе! Добре че пукна тоя дърт, мръсен, гнусен, коцкар и курвар! Прав му път в ада!!!!

Коментирай

селест

преди 3 години

Ура Ура! Най-после един мръсен, долен, коцкар по-малко!!! Колко още ги има дето трябва да го последват!!! Тая измет трябва да спре да диша час по-скоро и да не ни мърси земята!!!!

Коментирай

селест

преди 3 години

Млъквай дебил! Твоето мнение си го дръж за тебе! Злобен си и само по жените плюеш, а мъжката измет я защитаваш!!! Боклук! Айде и ти след Христо!

Коментирай

...

преди 3 години

Пълната версия „За мъртвите или хубаво, или нищо освен истината“ е изречение на древногръцкия политик и поет Хилон от Спарта (VI в. пр.Хр.).

Коментирай

??

преди 3 години

Много хора,много мнения. Млад/не е млад/,жиял,,„бизнес”някакъв имал,но .... малко време ще се помни накачулен с плейлейки и чаша в ръка. Стига писания за евтини духовно хора!!! Всички живеем и ще умрем! Какво хубаво или лошо е направил Сираков ще определи времето. Мисля,че за него времето ще е от изгрев до залез!! Беше излъскан,но гнусен,веселяк,но вулгарен,„бизнесмен”-сводник и ку....вар!!! Бог да му е на помощ в отвъдното!!!

Коментирай

Fit

преди 3 години

Причина - коронавирус, придружаващо заболяване - инсулт. Вие нормални ли сте?! Да почива в мир човека!

Коментирай

Гост

преди 3 години

Бог да го прости! Беше интелигентен и възпитан мъж, на ниво и добър човек.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.