Племенницата на Денди: Пребиха го като куче, сега разграбват вещите му, няма с какво да го погребем!

29 Март 2022, 12:08


"Пребиха го като куче и сега разграбват вещите му!"

Това сподели пред "България Днес" почернената племенница на Денди. Покойният столичен бохем почина след близо месец в кома. Анна разкрива пред вестника, че цигуларят Кристофър, който живееше с Денди до мистериозното му пребиване, вече спокойно изнася вещи от апартамента им. По думите й Кристофър е отишъл в нощта след смъртта на Любомир Милчев в дома им и е изнесъл оттам няколко куфара с вещи. Какво е имало в тях, не е ясно. Възможно е Кристофър да е прибрал част от личните си вещи, но може да е взел и други неща, безпокоят се близки на починалия. Бонвиванът има солидна колекция от ценни вещи и антики, до които семейството му няма достъп заради Кристофър. Къде и кой ще прибере неповторимите ценности остава загадка.

"Не сме взели нищо от нещата на Денди. Дори нямаме дрехи, с които да го погребем. Кристофър заслужава да бъде съден за задържане на вещи на починал човек", категорична е племенницата на покойника. Тя допълва, че тече разследване за случилото се на 17 февруари, но никой не им дава никаква информация.

"В момента правят аутопсия, все още не знаем кога ще бъде погребението."

Анна разкрива, че Хининус, най-верният приятел на Денди, все още е в Кристофър. Младежът е обещал тази седмица да предаде кучето на семейството на покойния бохем. Кристофър се държал изключително нахално с роднините на Денди и вече месец държал в плен Хининус, казва племенницата на светския хроникьор. Кучето е настанено при роднини на музиканта, без да има яснота защо Кристофър не връща животинката на най-близките на Денди.
"Обещаха ни да ни върнат Хининус тази седмица, но след толкова лъжи ми е трудно да повярвам. Докато не се случи, няма да съм спокойна", допълва Анна.

 

Анна се моли да им върнат кучето

Анна се моли да им върнат кучето


Кучето на светския хроникьор изчезва още в деня, когато Денди беше пребит. Според сведенията, които има Анна, Кристофър Кем прибира домашния любимец и отказва да го върне.
Във фаталния ден Денди е намерен паднал на пода в дома си. Безпомощният писател е открит именно от Кристофър, с когото дели не само апартамента, но и живота си. Черепът на Денди е смлян.


Кристофър, който е уличен музикант и е родом от Плевен, излиза от дома им на 17 февруари в 14 ч. и се прибира няколко часа след полунощ. Намира Денди на земята в локва кръв. Светският хроникьор веднага е закаран в болница "Св. Анна", където са му направени няколко операции. Денди изпада в кома, а лекарите казаха, че травмите му са много тежки и на писателя ще му е изключително трудно да се пребори за живота си. За жалост, въпреки положените усилия Любомир Милчев почина миналата неделя.
В същото време, докато Денди лежи в кома в болницата, Кристофър бе привикан в 6-о РПУ за разпит, но така и не се разбра какво е споделил с ченгетата цигуларят.
По-късно се появиха версиите, че Денди е бил нападнат, за да бъде ограбен, тъй като непрекъснато носел със себе си ценни вещи. Появи се и хипотеза, че светският хроникьор се е спънал и е паднал в дома си, където зверски е наранил главата си.


Разследването по случая тече и в момента, но над какви версии работят органите на реда остава загадка.
"България Днес" поиска по официален път информация от МВР за разследването, но така и не получихме такава.
След случката Кристофър мистериозно се покрива, не отговаря на телефонни обаждания и приятелите му потулват истината около това къде се намира момчето и защо не разказва какво е видял.

 

 

Кристофър изчезна мистериозно след трагичната случка

Кристофър изчезна мистериозно след трагичната случка


В същото време племенницата на Денди, Анна Георгиева, получава неколкократно заплахи за живота си и е предупреждавана от авери на Кристофър да не рови и да не го търси, твърди пред "Бълграия Днес" самата тя.
"България Днес" се опита по всякакъв начин да се свърже с Кристофър Кем, но цигуларят е неоткриваем и не отговаря на мобилния си телефон.
Денди става популярен сред масовата аудитория след участието си във "ВИП брадър" през далечната 2006 г. След предаването се развежда с жена си, която според него не е успяла да понесе новата му слава. Издал е няколко книги, в някои от които дори е описал Големия брат.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
дъщеря на архитект Георги Атанасов 1928-2013;криминално убит от съседите същият напълно комплектован мутренско криминалена мафия.( розовата сграда-ул.Конст.Иречек 14
преди 3 седмици
0
Да бъдат физически ликвидирани извършителите и потомствата им.Още от бебета ги възпитават за функцията,която ще извършват в този екип.Количествено да бъдат намалени.След тях ще се изяви втори ешилон. gsm 0879030240 Търся връзка с Г-жа Анна Георгиева;астрологът на Денди-КрасимирК..от Пловдив.и т.н.Да се обединим Това е конструктивно сформирана схема престъпниците да остават не разкрити.Единици държавни служители във всички институций УПОТТРЕБЯВАТ законите в полза на тази мафия.Остават неразкрити и материялно угоени.Извършиха геноцит над фамилия ИНЖ.проф.Кръстев-син Владимир 11юни2016 от ПТП.извършител Величка Грънчарова ЕГН7405076934. Тази мафия, търси прегововори,преизморителни дебати успоредно стова продължава-не спират. Анализирайте,какво количество дезинформация се изписа докато Денди беше жив в кома.Имат си адвокат и нотариус.Проверете документално как се позиционират имоти и всичко възоснова на личните данни на Денди,във всички институций.Те са групата ,,всички; и отломка ,,всичко..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хм
преди месец
0
Защо апартаментът не е запечатан например от полиция?Щом няма деца или съпруга,само наследници роднини имат право на достъп.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
nina
преди месец
0
този Кристофър всъщност е жена.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени