Преслава не можа да надскочи омразата си, само тя не пожела на Галена бързо оздравяване

https://hotarena.net/laifstail/preslava-ne-moja-da-nadskochi-omrazata-si-samo-tia-ne-pojela-na-galena-barzo-ozdraviavane HotArena.net
Преслава не можа да надскочи омразата си, само тя не пожела на Галена бързо оздравяване

Преслава явно не успя да преглътне достойнството си и така и не пожела на колежката си бързо оздравяване, след като Галена сподели, че заразена с коронавирус, видя HotArena.

Наблюдателни фенове отбелязват, че само и единствено Преслава не се отчита под снимката на Галена и сина й в мрежата, където става ясно за болестта. Докато докато куп звезди се изреждат с  пожелания за сила, здраве и бързо възстановяване, Преси не се осмелява да сложа дори един лайк в Инстаграм.Най-големите звезди на Пайнер така и не успяха да заровят томахавките, след като дълги години бяха неразделни приятелки и дори живееха заедно.  Според запознати причината за раздора между двете става наградата „Певица на годината“,  която брюнетките не могат да си поделят. Двете поеха в различни посоки, но така и не признаха защото точно не се понасят.

Изпълнители като Тони и Фики Стораро, Малина, Есил Дюран, Алисия, Нелина и още куп знайни и незнайни родни певци се включиха в моралната подкрепа за колежката си.

Междувременно Галена отвори на свой почитател какво са й предписали като лечение.„Лечението ни включва витамини (селен, цинк, витамин Д),  имуностимуланти и парацетамол при повишаване на температурата“ пише Галена.

Не липсват и гадни коментари: „Лъжкиня! Как толкова опасен вирус в кавички, го лекуваш с витамини“ Срам!“,  пише една от последователките на звездата.„Срамно е вашето поведение. Обърнете се към тази, които означават лечението на заразените и се дръжте с тях по този начин“, отговаря изпълнителката. 

Ди джей Дамян, който последно имаше участие с Галена все още мълчи дали е минал тест и какъв е резултатът. Двамата направиха луд купон за абитуриенти във Велико Търново. Едва няколко дни след нейното участие става ясно, че Галена  е заразена, пише „България Днес“.

7 Коментара

баста на чалгата

преди 3 години

Не ни занимавайте с щамовете на Чалгавируса.

Коментирай

Да

преди 3 години

Те нали не си говорят.Какво да и пожелава.Търсите под вола теле.

Коментирай

Xaxa

преди 3 години

Те не са скарани за певица на годината или някаква такава глупост,а защото Преслава е спала с мъжа на Галена и просто Галена е разбрала...стига писали глупости

Коментирай

......па

преди 3 години

чалгарска работа,т.е курвенска.

Коментирай

!

преди 3 години

Грозната циганка Преса Белото цял живот завижда на Галена и я копира. Иска и се на мангустата да има живота на Галена, ама нъц - нито на мъж случи, нито кариерата и върви. На всичкото отгоре си оперира и грозният клюн само и само да заприлича поне малко на колежката си. Горката плоскогъза наркоманка...!

Коментирай

123

преди 3 години

E kak shte e bolna ot korona i shte sedi s decata si tova sa gluposti!Ako beshe bolna ot tova shteshe da e izolirana nqkade kadeto da nqma dostap s drugi hora!!!

Коментирай

Jiji

преди 3 години

Преслава лично по телефона се е обадила да разбере как е със здравето Галена..Преслава е човек достоен за уважение Освен че е най добрата попфолк певица в България е и прекрасен човек...Тук тези които пишат обидни думи за кралицата на попфолка Преслава са изчадия адови нещастници и боклуци и да си заврът коментарите отзад

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.