Рачков и Мария се събраха на купон с новите си гаджета (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/rachkov-i-mariia-se-sabraha-na-kupon-s-novite-si-gadjeta HotArena.net
Рачков и Мария се събраха на купон с новите си гаджета (Снимки)

Знойната плеймейтка Анита е новата изгора на Димитър Рачков, научи HotArena.

В това вече няма никакво съмнение, след като актьорът се показа публичнос с красавицата на рождения ден на съпругата на Маги Халваджиян - Кремена. Комикът  дойде под ръка с моделката, като по този начин потвърди слуховете за отношенията между двамата. За връзката им се шушука отдавна, но нито Рачков, нито блондинката искаха да коментират клюките.

На партито на Халваджиян се потвърди още един упорит слух, а именно, че новата половинка на Мария Игнатова, която беше дълги години с Рачков е философът и анализатор Ивайло Нойзи Цветков. Мария също се появи на купона с новото си гадже. Рачков и Мария заедно с новите им тръпки бяха настанени на съседни маси и цяла нощ срещаха смутените си погледи.

Анита Димитрова е участничка в конкурса Мис Плеймейт 2017, тя е от Хасково и работи като модел. С Рачков са заедно от около половин година, а през февруари заживяват под един покрив. Моделката се надява скоро да получи пръстен от възлюбления си пише „България Днес“.  Подобно на бившия си любим Мария Игнатова вече не крие отношенията си Цветков. Двамата са заедно от началото на годината, но се познават отдавна.

Снимки от рождения ден на Халваджиян показват, че бившите любовници са в опасна близост.  Димитър и Мария се гледат неловко. Докато купонът е в разгара си впечатление прави, че новите им половинки също упорито избягват близки срещи. Анита се е „спасила“ от Мария, заставайки между Рачков и Стефан, мъжът на Гала.

9 Коментара

Фигаро

преди 3 години

Тези защо не си направят някоя бразилска оргия... Могат и някоя адреналинка да извикат и онзи бития от Господарите...

Коментирай

АзАз

преди 3 години

На тези години е трудно да намериш точния човек за теб, това трябва да стане до 30тата година най-късно от живота на всеки. След това не избираш, а прибираш някого, който щом е свободен на 40 значи нещо му куца. А и след 30 е трудно да се нагодиш с някого, при положение, че всички навици, които имаш ти и отсрещният човек са вече дълбоко вкоренени в теб и се започват едни компромиси и на 50 пак оставаш сам. Митко и Мария си бяха един за друг, просто известността и парите им изиграха лоша шега. За Митко не знам.. мацката ще се насити на парите му и ще си намери по-млад и по-богат мъж, а той какво ще прави на 55, ще търси следващата млада мацка ли... Да се събират с Мария, да се оттеглят някъде на село и да го напускат само за изявите си, така могат и да съхранят връзката си! Техните половинки сега са просто едни заместители, които ще си тръгнат рано или късно. Да го осъзнаят на време.

Коментирай

Сова

преди 3 години

Гледам,търся поглед смутен,неловък,но не виждам!! Може да се смути мома ако я ощипеш/то и момите ще ги търсим в Червената книга/,Мария е с празен поглед ,а плейлеката чати с дружки /муци тук съм с Рачето на хайлайфски купон../ Амортизирани от халтура и скука,дали ако в сумрака си объркат половинките и се пипнат „и тук,и там” ще се поглед нат смутено и неловко??? Не вярвам

Коментирай

.

преди 3 години

Честно казано не си ги представям с други хора.Рачков и плеймейтката са такава карикатура.Тези другите и те.Тоя Ивайло видях в гугъл кой е ми то пълен ужас.Даже не мого да ги навържа един до друг.Рачков така осмиваше плеймейтките и накрая с такава се хвана.Това също не мога да го повярвам.Тя тая утре ще се запознае покрай него с някой по-богат и ще го изостави.

Коментирай

ми,

преди 3 години

На всяка възраст е трудно да намериш точния човек за себе си.То и затова между 20 и 30 години много начесто си сменят партньорите.

Коментирай

...

преди 3 години

И на двете снимки е Мария.

Коментирай

...

преди 3 години

Тези им връзки са от ден до пладне.ПлейЛейката е с Рачков заради парите му,връзката на Мария с Нойзи ми е непонятна,толкова не се връзват.

Коментирай

:))))

преди 3 години

Точо тези мъже са някакси визуално антисексуални.А визията на двете жени крещи за мачовци.

Коментирай

И едните и другите запълват АНАТОМИЧНи дупки.....не духовни

преди 3 години

Рачков сигурно смята че ще изтрепа навалицата с тва “секси” моме......мечтата на един не много секси мъж, а Марчето умира за интелектуален “мачо”.......ама с тая хистерия , нЕма да случи, тежка и е вече биографията , а и остаряваме ....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.