Рекордна премия от 200 000 лв. очаква своя получател в бонус играта на игрални зали WINBET

30 Август 2022, 19:18


Тегленето на печелившите в бонус играта 4 Jackpots е тази сряда от 22:00 ч.

Премията на ниво „Пика“ в обединената бонус игра 4 Jackpots на игрални зали WINBET достигна 225 000 лв., което е най-високата стойност за награда в играта от нейното начало през април тази година.

 

Тегленето на печелившите за тази седмица ще бъде тази сряда, 1 септември, от 22:00 ч., на живо във всички участващи игрални зали WINBET в страната. Най-голямата спечелена премия в обединената бонус игра 4 Jackpots досега е на стойност 100 000 лв. и зарадва клиент на компанията в Благоевград на 21 април тази година.

 

4 Jackpots е обединена бонус игра, в която участват активните клиенти на избрани зали WINBET в цяла България, които предпочетат да се забавляват със слот-игрите и рулетките на EGT. В играта има четири различни по стойност нива на премиите, като ниво „Пика“ е с най-голяма стойност, а ниво „Спатия“ - с най-ниска.

 

В момента, освен рекордната стойност на премията на ниво „Пика“, останалите нива в бонус играта също предлагат привлекателни суми - на ниво „Купа“ стойността на наградата е 35 000 лв., на ниво „Каро“ – 20 000 лв., а на ниво „Спатия“ – 3000 лв.  

 

В зависимост от своята игрална активност, клиентите на игрални зали WINBET печелят талони за участие в разпределението на премиите в играта, което се провежда всяка сряда от 22:00 ч. в рамките на обединена бонус игра във всички участващи в промоцията игрални зали WINBET в страната.

 

Пълна информация за правилата и условията за участие в бонус играта 4 Jackpots е налична в игрални зали WINBET в цялата страна. В обединената бонус игра участват всички игрални зали на „Казино Уин Бет“ ЕООД.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени