Само Митьо Крика се трогна от воплите на Анита Мейзер, че умира

21 Април 2023, 10:10


"Сбогом, приятели, ако не махна този силикон, който се спука в мен, си отивам. Но искам да ви благодаря за всичко, както и на "близките", които ме подминаха. Само Митьо Крика ми помогна, но средствата не са достатъчни. Той ме познава от дете и от времето, в което се фуках с големия силикон."

Това написа скандалната Анита Мейзер в мрежите, а Митьо Крика й пожела бързо да се оправи и да има надежда в успешното си оздравяване.

"Повече не бих си сложила силикон, като ми го махнат и ме изчистят лекарите. Заради него имам безброй здравословни усложнения. Той е тровил органите ми с години и чак сега се разбира какви странични ефекти има и колко е токсичен, когато се спука най-вече, но е доста късно това, че чак сега се сетих да го махна", тъжно споделя Анита.

Само преди дни бившата миска пусна в инстаграма си прочувствена молба към всички свои приятели да й помогнат със сума, за да се оперира, тъй като силиконът й се спукал и всяка минута й е ценна. "Моля ви, ако не се оперирам, ще умра, помогнете ми да събера цялата сума, която е непосилна за мен - 18 900 долара", изплака Анита.

 

Анита Мейзер след спукания силикон: Ако не се оперирам, ще умра, помогнете!

Гръмна силиконът на Анита Мейзер, животът й е застрашен

 

Тя живее в САЩ, във Флорида, и по думите й спи при приятели или в колата си и получава ваучери за храна от различни заведения, с които прави бартер срещу реклама в инстаграм. "А те ме хранеха и поиха безплатно. Но вече няма как да правя и това, срамувам се, че ви го споделям, но нямам избор", споделя Мейзер.

На молбата й никой не откликнал с изключение на стария й приятел от години Митьо Крика.

Крика е щастлив в Щатите, намерил си е доходоносна работа
Крика е щастлив в Щатите, намерил си е доходоносна работа

"Митьо, обичам те, приятелю, надявам се, някой ден и аз да ти се отблагодаря, като се излекувам", написа с благодарност Анита към Ходжев в пост във фейсбук.

Ако желаете да помогнете, направете го от профила на Анита Мейзер във фейсбук.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хохо Бохо
преди месец
-4
Брей тя моли за помощ, еми нека поиска от убития от нея роднини на съпруга си, ако е била така добра те ще и помогнат, ИЛИ ?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
преди месец
-3
Разбрали-недоразбрали.......Крика живееше в Англия, не в Щатите, но вече е в БГ, ако му видите профилите е ясно че дори е в Чепеларе основно. А Анита живее в Лас Вегас, не Флорида. Обикаляше из Америка, във Флорида се е случило, че се озовава в спешна помощ и и казват точната причина защо и е толкова зле. Добре че е там, в БГ нямаше да разберат и щяха да я оставят да се мъчи...Пожелавам и да не стига до спешното отново че да и го махнат в най-крайния случай, а да успее да се оперира и изчисти предварително, докато все още се държи на крака. Това е и идеята. Да действа превантивно, а не да чака докато стане положението да е с единия крак в гроба. Пожелавам и здраве!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени