Скандален слух в БТВ! Биляна Гавазова любовница на Мирослав Найденов, разделили са се заради бебето (Подробности)

9722
14 Август 2016, 14:00


Натирената от "Тази сутрин" водеща Биляна Гавазова се оказа скрита лимонка, разбра HotArena.


Наскоро Биляна се завърна в сутрешния блок със скромната си рубрика "Чети етикета". Оказва се обаче, че идеята за нея е не на кого да е, а на бившия земеделски министър Мирослав Найденов, който й е доста повече от съветник по професионални въпроси.


Гавазова се е похвалила пред колежка, че двамата с Найденов отново поддържат отношения, след като близо година са ги били замразили.
Малко преди да се завърне от майчинство, Биляна се срещнала с влиятелното си бившо гадже и му се оплакала от Антон Хекимян. Обяснила му, че арменецът не я искал като партньорка в сутрешния блок и тя се чудела, какво да прави.


Тогава Найденов й припомнил славните времена на тяхната връзка, когато Биляна обикаляше с него супермаркетите и правеше преки включвания по потребителски теми. Подхвърлил й идеята да си направи собствено предаване с подобна тематика, защото и без това са кът в родния ефир.


"Тя изгря не заради способностите си, а заради близките си отношения с бившия земеделски министър" , шушукат колежките й в телевизията. Според тях, посредствеността й лъснала именно в „Чети етикета”. Тя поднася на зрителите евтини, неубедителни и обидно елементарни репортажи по изтъркани до крайност теми, злобеят в телевизията.


Всички се чудели дали Гавазова е „изперкала покрай майчинството или просто толкова си може”. А и Мирослав Найденов вече не можел така активно да се застъпва пред ръководството на Би Ти Ви, както правел преди време.


Биби била на ръба на отчаянието, твърдят още нейни познати. Когато забременяла, се зарекла никога повече да звъни на Миро, но пак прибягнала до него заради утежнената за нея ситуация в телевизията. Тя била твърде амбициозна и не можела да преживее критиките, че е най-добре да се върне към репортерската работа. В този труден момент се наложило да възобнови връзките си с бившия земеделски министър.


Дори да преспи отново с нея, той едва ли ще й осигури нужния гръб, не спират да злобеят в Би Ти Ви. Още повече , че в телевизията имало и други репортерки и водещи със силен гръб, т.е. те също се ползвали със сериозни протекции и Гавазова нямало, как да ги надскочи. За мястото й в сутрешния блок имало поне още две кандидатки, а с най-големи шансове засега е Мария Цънцарова, пише "Уикенд".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени