Софи Маринова пита врачки да остане ли с Гринго! Ясновидка от етрополиските села й гледала на черно-бели семки

21 Декември 2017, 15:00


Буквално дни след юбилейния си концерт, с който отпразнува 20 години на сцената, Софи Маринова хукна по врачки, разбра HotArena.

 

Ромската перла искрено се притеснявала за съдбата на доскорошния си любим Гринго, който от известно време е зад решетките, писа „Уикенд“.

 

Тодор Давидов, по-известен като Гринго, бе обвинен в опит за изнудване на айтоски бизнесмен. Дръзкият любовник на Софи поискал от богаташа 50 000 лева, за да не клъцне главата му като зелка. Той е в ареста и по всичко личи, че ще получи сериозна присъда.

 

До момента Софи Маринова е присъствала на всички съдебни заседания. Разпитвана е два пъти и винаги е твърдяла, че любимият й мъж е невинен, че разполага с достатъчно средства, които ми помагат да не се занимава с непочтен бизнес. Ромската перла в началото бе категорична, че ще чака Григо да излезе на свобода и няма да търси друг спътник в живота, но вече май била разколебана в решението си.

 

Наскоро певицата посетила врачка, която живеела в село в полите на Еленския балкан. Жената гледала на карти и на семки. Разбърквала тестето и не чакала да й зададат въпрос. След минута-две на мълчание почвала сама да говори какъв е проблемът и как може да се реши. Освен картите, ползвала и два вида семки - черни и бели. Изсипвала пакетчетата в купичка, смесвала ги, разбърквала с шепи и започвала да говори под носа си разни заклинания. Твърдяла, че семките й говорят много за съдбата на човека, потърсил помощ в дома й.

 

Маринова посетила врачката три пъти. Първия път, за да чуе какво казват семките по въпроса за предсрочно освобождаване на Гринго, а след това за да се направят няколко ритуала, с чиято помощ Давидов да попадне на подходящ адвокат и да отърве панделата. Жената със свръх естествени способности помолила Софи да прави ритуалите в пълна тайна, за да не попадне на злобни хора, които да развалят добрите й намерения. Като злонамерен човек екстрасенската определила и съучастника на Гринго – Стефан Сливков, който вече се бил разприказвал достатъчно много пред представителите на Темида. Лоши хора имало и сред братовчедите му, които завиждали, че е успял мъж с известна жена като Софи Маринова.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тони
преди 4 години
-1
МАНГУСТА....ИСТИНСКА ВИП ПЕРСОНА MADE IN BG....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени