Соня Васи във война с братя Аргирови

26 Февруари 2023, 12:19


Нова война беше поведена в родния шоубизнес преди дни. Ударът дойде от Съединените щати, а неговата цел са на най-популярните близнаци у нас – Благовест и Светослав Аргирови. Нападна ги тяхната вече бивша дружка Соня Васи. Тя обвини дуото, че е напълнило цели 8 страници в биографичната си книга с лъжи по неин адрес.

 

„Приключвам с тези хора! Никога повече няма да спомена техните имена! Тотални лицемери!” С тези думи Соня Васи изригна пред седмичника „Филтър”, след като бе запитана дали е чела биографичната книга на братя Аргирови, в която се споменава и за нея. Блондинката, която доскоро показваше само топли чувства към близнаците, с които преди години беше много близка, този път демонстрира съвсем различно отношение. Според нея, всичко, което те са написали по неин адрес в книгата си, е пълна лъжа.

„Първите им думи са, че съм им била домашна прислужница! Нищо от това, което разказват за моя живот, не е вярно. Използвали са дори името на баща ми, който е покойник, с измислени истории. Пишат за мъже, с които уж съм била спала, а те нито са ми били в леглото, нито знаят дали това е вярно”, коментира Соня Васи. Тя е обидена и защото братята твърдят, че не е имала успех в Щатите.

„Добре, аз питам, ако не бях успяла, щяхте ли да отделите 8 страници във вашата книга, за да пишете за мен. Окей, те си мислят, че аз не съм успяла. Но аз съм първата българка, снимала се в „Плейбой“, първата българка, дала интервю на Лари Кинг, и още много други неща мога да кажа. Като съм си идвала с групата ми в България, съм правила концерти и съм събирала 5000 души публика. И не съм канила братя Аргирови”, пали се Соня.

Близнаците твърдят, че преди години тя е нахлула в дома им, молейки ги да я приберат само за да е близо до тях. „Доведе я Жоро Захариев, Бог да го прости, тогава беше директор продукция в БНТ.  Познавахме я от „Мелодия на годината“, представиха ни я Иван Лечев и Владо от „Сигнал“. Та една вечер, направо полунощ, пристигна с един куфар заедно с Жоро. Каза: „Само да съм около вас! Ще чистя, ще готвя, ще пера...” Е, това не го правеше”, спомнят си братята.

Още преди 9 години Васи разказва, че е спала и с двамата братя. Влюбила се в тях, когато била 12-годишна. Нямало как да определи точно по кого си пада, защото не ги различавала. Едва 14-годишна се появила на прага им. Първо била гадже на Благовест, а след това – и на Светослав. Благовест разказва, че са били гаджета и с Милена Славова, която пък твърди, че никога не е ревнувала от Соня Васи. Милена продължава да е в идеални отношения с братята.

Преди години Васи разказваше, че нито за нея и било проблем да спи и с двамата близнаци, нито за тях. Когато пътували за концерти, те й оставяли малко пари, за да не умре от глад, докато се върнат, спомня си самата тя. Квартирата им край софийската Сточна гара била толкова мизерна, че нямала дори баня. Налагало се до се къпят при съседката. Когато изхарчела парите, оставени от близнаците, тогавашната тийнейджърката тичала пак при съседката – този път, за да се нахрани. Най-трудно било, когато звездите били на турне в Русия. Налагало се съседката с месеци да храни момичето. Това продължило цели 4 години. На 18-годишна възраст Соня най-накрая дошла на себе си и решила да сложи край на креватните истории с близнаците и да се изнесе от дома им. Тя твърди, че изрично е помолила братята да не я споменават в автобиографията си, защото била човек на настоящето и бъдещето, а не на миналото. Те уж обещали да не пишат за нея, а написали цели 8 страници.

Дали блондинката може да се разглежда като успешна личност, или не, е въпрос на гледна точка. Самата тя вижда себе си като успял човек. Преди 6 години обаче преживява кошмар, когато майка й умира. Васи се прибира в България, за да я погребе. Остава тук само два дни, а при завръщането си в САЩ я посреща дъщеря й Бриана, която тогава е 13-годишна. Била бяла като платно, а вратът й бил изкривен. Майката веднага я води на лекар и им казват, че детето има изкривен гръбначен стълб. Соня обаче настоява за още изследвания и в крайна сметка се установява, че проблемът не е изкривяване, а тумор на гръбначния стълб. Още на следващия ден направили операция на момичето, а след две години – и втора. В момента 19-годишната вече Бриана живеела с две метални пръчки и 24 болта по гръбначния стълб, твърди майка й. Въпреки това момичето не само водело нормален начин на живот, но и играело тенис.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
пИдали
преди 3 седмици
-5
Соня Васи каква война да води със двама песераста.Жената е на съвсееем различно ниво,класа е.Тези двамата са толкова противни,че не знам как са били толкова харесвани на времето.Ами те приличат на две гнусни,гадни,гейчета меки такива.И не спират да се заяждат със нея,преди години във music idol за да се направят на интересни пред мара лоената джука отварачката,изсипаха кофи със лайна върху Соня,сега по същия начин реклама си правят.Майната му на това дали Соня е успяла,или не.Важното е,че въпреки крехките си тогава 18 години е излязла умна и се е ориентирала да са махне от тук,да се отърве и да живее на нормално място,а не като нас да се мъчим и изнемогваме във тая джунгла.Така,че евала Соня,ти си амбициозен човек,бъди жива и здрава и не се.занимавай със гнусни,стари,грозни,меки пИдераси..хихихи
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
джейсън
преди 3 седмици
0
мара им е платила да сипват с крадените пари на поредния и спонсор будала


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени