Спонсорът на Лили Иванова с таен син (Димитър Тодоранов никога не е живял с майката на момчето)

15 Септември 2021, 16:00


Бизнесменът Димитър Тодоранов, известен като организатор на част от концертите на Лили Иванова, крие таен син, узна HotArena.


Един от най-желаните ергени у нас става баща преди 4 години, но умишлено не дава гласност на щастливото събитие. Милионерът не живее с детето и неговата майка, а най-любопитното е, че с нея никога не са имали връзка. Аферата им е мимолетна, но от нея се ражда малкият Габриел. Дори появата на детето не събира под един покрив двамата родители, дори напротив. Отношенията им са обтегнати, а комуникацията рядка, заради което Тодоранов не прекарва много време със сина си. 


Първоначално той приема тежко ситуацията. Преди две години обаче, след сериозно духовно преживяване, променя начина, по който гледа на живота. Заминава за Перу за мистична церемония с южноамериканска отвара, която се нарича аяуаска. Тя поражда желание за промяна на съзнанието с цел пречистване от всички негативни енергии. Благодарение на преживяванията си там той преосмисля личния си живот и осъзнава, че трябва да приеме събитията каквито са, без да се опитва да ги променя. 


Убеждава се, че трябва да се радва, че има син, а не да се обвинява за минали събития. Към днешна дата Тодоранов има жена до себе си, която не е майката на сина му. Самият той е известен с любовните си афери в миналото, една от които е с Ели Гигова. Двамата се влюбват бързо, но и бързо бизнесменът осъзнава, че не може да се раздели с бохемския си начин на живот, който Гигова не одобрява. Двамата се разделят със скандал, пише Галерия.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Страхотна новина
преди 8 месеца
0
Е какво научихме за Тодоранов от статият? Че е женкар, пие отвари с които се извисява духовно , но и те НВ му помагат и това е. И че някога ще има кой да го наследи.. Еми , честито !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени