Тео Ушев се жалва: Българи ме проклинат „да пукна“, че съм с COVID след три ваксини

04 Януари 2022, 11:00


"Как така се случва, че от всичките ми, хиляди познати, някои от които и ваксиноскептици, само българи ме проклинат, желаят ми "да пукна", злорадстват, че съм бил ваксиниран, пък съм се заразил, назидават, злорадстват, поучават? Нова година е, обичайте се и се чувствайте късметлии, ако може да прегърнете семействата си. Но в такива моменти се броят и приятелите - благодаря ви на всички за подкрепата! И да знаете - ваксинирайте се."

Така изригна в първия ден след Нова година известният художник и аниматор Теодор Ушев, който изкара последните дни на старата година в болницата във ВМА. "Вече съм по-добре, благодаря, рисувам от стаята и някои от приятелите ми се радват", сподели Ушев състоянието, в което се намира, писа "България Днес".

 

Пейзажи от ковид стаята -

Пейзажи от ковид стаята - "Горски цар" е кръстил картината си Тео

 

"Да продъниш ушите на хората с агитация да се набодат; да се набодеш три пъти, като старателно го огласиш; да се разболееш толкова тежко, че да влезеш в болница в провинцията; да си толкова зле, че да те преместят във ВМА в София; и пак да не спираш да агитираш всички да се бодат! Това не може да не е някакво психическо отклонение! Да ви имам и агитаторите и агитацията! Все пак дано оздравее Тео Ушев." Това написа в нета виртуалната приятелка на аниматора Мариана Христова, а над 500 човека се съгласиха с нея.

"Теди, в това се превърна България през последните 30 години. В гадна клоака, населена с кофти хора с дребни души и еректилна дисфункция. Нещастни комплексари, които могат да се почувстват значими само когато скрити зад анонимни профили могат да кълнат гнусно. Не знам дали това е лекарство за лабава простата, но очевидно опитите продължават. Оздравявай бързо и не се занимавай с нещастници, плоскоземци, лунатици и обикновени ла**ари", защити Ушев пък неговият приятел - музикантът Венци Мицов.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени