Веска Меджидиева отказа помощ на овдовялата Наталия Гуркова! Мис България не може да продаде наследството си

7952
25 Октомври 2018, 15:03


Скандалната аферистка Веска Меджидиева, която в средата на 90-те години на миналия век бе подсъдима за фалита на Българската земеделска и промишлена банка и се спаси от родното правосъдие с бягство в ЮАР, е отказала помощ на миската Наталия Гуркова, узна HotArena.

 

Това разкриха пред „Уикенд“ познати на смуглата брюнетка, чийто съпруг Джордже Михалевич бе показно екзекутиран от наемни убийци на 24 септември.

 

Вдовицата се обърнала за съдействие към Меджидиева дни след разстрела на съпруга си. Гуркова се надявала дамата от някогашното пирамидално бизнес съзвездие „Орион“ да й окаже помощ, свързана с продажбата на бизнеса и имотите на покойния й мъж в ЮАР. Макар Веска да живее в Кейптаун, който е на над 1000 километра разстояние от Йоханесбург, където се бе установил Джордже Михалевич, Наталия очаквала сънародничката й да бъде посредник в продажбата.

 

Веска беше клиент на Джордже, купуваше скъпи бижута от него. Наталия се надяваше Меджидиева да я свърже с ювелири в Йоханесбург, които да закупят на занижени цени огромно количество ценности от бутиците на убития й съпруг или направо целия му бизнес“, споделят приближени до почернената миска.

 

Веска отхвърлила предложението с оправданието, че е много далеч от бизнеса с бижута. Излъгала, че не поддържа никакъв контакт с ювелири.

 

Гуркова наследи огромно количество бижута, които обаче трудно може да продаде на реални цени. Миската не желае да стъпва в ЮАР, тъй като се страхува за живота си. Според запознати в затворените бижутерии на Джордже има ценности за над 3 милиона долара.

 

Гуркова е обявила за продан и къщата на Михалевич в ЮАР и е убедена, че повече там кракът й няма да стъпи.

 

Наталия е била на разпит, но не е успяла да помогне много на разследващите криминалисти. Според компетентни лица убийството ще остане неразкрито, тъй като нападателите професионално прикрили всякакви следи.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Въпрос
преди 2 години
-2
Наталия Гуркова да не би да очаква Веска Меджидиева да насочи сама калашниците към себе си?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени