Вижте какво раздели Зейнеб и мъжа й

12 Декември 2021, 13:00


Работата на Зейнеб Маджурова в Би Ти Ви застава между нея и мъжа й. Двойката, която и без това живее разделена през голяма част от времето, сега може да не прекара заедно дори празниците. По Коледа водещата за първи път от години няма да пътува за Лондон при бащата на детето си.

Това ще бъде първата Коледа, която Зейнеб ще изкара в България, откакто познава мъжа си – милионера Стоян Балевски. Самата водеща преди дни сподели в ефира на Би Ти Ви, че по това време на годината обикновено пътува за Лондон. Правела го всяка година, но този път щяла да пропусне. Преди да роди, Зейнеб прекарваше в Англия поне половината време от годината, за да бъде със Стоян, който отдавна се е установил там. Докато работеше в „На кафе” при Гала, това не беше трудно. В шоуто на Нова телевизия режимът на работа е много гъвкав. Туркинята можеше да си позволява дълги неплатени отпуски, тъй като се водеше една от звездите в предаването и никой не й държеше сметка кога се появява в ефир и кога – не. По празниците пък екипът на Гала има традиция да подготвя серия предавания на запис, така че да си организира дълги ваканции. Ето защо Зейнеб нямаше никакви проблеми да остава в Англия с Балевски поне месец – два около Коледа.

Сега обаче нещата са съвсем различни. През есента Маджурова подписа договор с Би Ти Ви, където работи в предаване, излъчвано се на живо. „Тази сутрин” няма практика да пуска записи, подготвени преди седмици, както е в „На кафе”, макар че рубриката на блондинката не е свързана с актуални теми, а интервютата, които тя прави, са на ниво, позволяващо да запише и десет за ден. Но шефът на новините Антон Хекимян бил категоричен, че няма да допусне интервюта на запис в актуално предаване. В същото време „Тази сутрин” няма да излиза в коледна ваканция, съответно Зейнеб ще трябва да остане в София и да работи по празниците. И Бъдни вечер, и 31 януари тази година се падат в петък, когато се излъчва нейната рубрика, писа Уикенд. 

Според слуховете, Зейнеб никак не била доволна, че й отнемат редовната лондонска ваканция, но не смеела да настоява да почивка броени месеци след като е започнала работа. Надявала се мъжът й ще дойде в България, за да са заедно, но засега никой в телевизията не може да каже дали това ще стане. Шушука се, че той може и да пропусне пътуването с обяснението, че е твърде зает. Ако това стане, най-вероятно ще се бъде разтълкувано като знак, че връзката на водещата е пред разпад. И без това се говори, че двойката има проблеми, а самата Зейнеб още в първия си ден на екран в Би Ти Ви призна, че мъжът й е в чужбина. Нищо чудно да се е върнала на работа в телевизията именно защото не знае още колко време ще може да разчита на парите на своята половинка.

Родената в Бургас телевизионерка се беше посветила на отглеждането на дъщеря си в продължение на две години – пауза в кариерата, която все по-малко майки си позволяват. Самият факт, че започна работа в сутрешен блок, за който се налага да става по нощите, е знак, че тя най-вероятно има нужда от пари. Дали Балевски й е намалил издръжката, не е ясно. Сигурно е обаче, че ако ходеше в телевизията само от амбиция и суета, щеше да започне работа веднага след раждането като Никол Станкулова и Гери Малкоданска.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди 6 месеца
-1
Никой не се интересува от нея освен родителите и.Като я пробутвате настойчиво не и правите услуга,точно обратното става все по-неприятна.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тамагочи
преди 6 месеца
-1
А хората, дето блъскат по 10-12 часа всеки ден, какво да кажат? Няма събота, няма неделя и накрая минималната - ако искаш. Писна ми да реват тия кранти, дето са червиви с пари, а хората се чудят как да свържат двата края, за да си платят сметките и да си нахранят децата!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ZBN
преди 6 месеца
-1
Тази е толкова нелепа в сутрешния блок и всяка седмица става за смях. Но намира повод всяка седмица да напомни из жълтите сайтове, че работи в бтв. Толкова ли не се усеща колко безумна е?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ани
преди 6 месеца
-1
Тази е като разплодна крава: роди му дете и сега си го гледа сама. Със сигурност този Бакевски си има друга жена.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лили
преди 6 месеца
-2
Незнам какъв милионер е този, но на снимката има двама клошари. Мовека сигурно има друга жена, а с тази е прекарвал празници заради детето.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
123
преди 6 месеца
-1
Къде ще преката туркинята/нищо лично/християнския празник не ме касае. По притеснен съм от снимката_лято, топло според облеклото а господина закопчан до задушаване..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени