ВОЙНА! Гладнишка нападна Мария Илиева: Минава през всички като танк (Певицата не й остана длъжна)

16 Декември 2021, 12:02


Милица обвини певицата, че е провалила финалиста Борис Христов в "Гласът на България"  Словесна война в социалните мрежи предизвика участието на Мария Илиева в "Гласът на България".

Певицата даде ясна оценка на коментар, направен от страна на Милица Гладнишка, че е провалила претендента за финалист Борис Христов. "Един несправедливо злостен коментар относно професионализма и характера ми - този на Милица Гладнишка, ме накара да се размисля за цялата ни гилдия. Начинът, по който съм пяла с това мило момче, което на репетициите успя да разплаче Иван Лечев с изпълнението си, бил "грозна постъпка", защото едва ли не го провалил", гласи публичният отговор на Мария.

 

Гласовитата певица се обиди от коментар на Милица

Гласовитата певица се обиди от коментар на Милица

 

Всичко това се разиграва в социалните мрежи, а първа хвърли бомбата Милица, която явно остава огорчена от загубата на Борис. Публикацията на Милица Гладнишка, която тя малко по-късно изтри, гласи: "Мария Илиева показа, че е машина и за един пиар минава през всичко и всеки. Като танк".

Очаквано Илиева отвърна, макар да не си позволява често да апострофира свои колеги. Явно този път изпълнителката на хита "Нищо" е жегната от злостната нападка срещу нея.

 

Актрисата побърза да изтрие мнението си

Актрисата побърза да изтрие мнението си

 "Публични оценки от артист към артист могат да бъдат правени от висотата на постиженията и пространството, което голямата обич и подкрепа на публиката дават. За над 20 години солова кариера и 15 години предшестваща я музикална подготовка аз пея така. Повечето ми колеги са впечатляващи музиканти с личен почерк, творчество и история. В техния свят злобата няма място, подкрепяме се и си помагаме, с разбиране за трудния контекст, в който творим, и се опитваме да реализираме страстта си към музиката. Затова примерът с отприщената злоба на Милица е повече от тъжен."

Под откровението на Мария Илиева се появиха десетки подкрепящи коментари от нейни колеги. От всички думи най-много изпъкват тези на Ненчо Балабанов, който също участва в различни риалити програми и има опит. Макар Ненчо да е близък и с Милица, той застава зад мнението на Мария Илиева, писа България Днес.

"Изпълнението беше уникално и завладяващо. Нищо "лошо" не намерих в него! Браво на вас - и двамата! Това е екипна игра! И всеки има част в нея! Не виждам къде е проблемът! И аз подкрепих Маги Джанаварова в "Капките" като "Миро" в "Ще избягам ли от теб"! Коментарът на Юлиан Вергов беше, че съм "изпъквал"! Ами аз играех Миро, а той "изпъква". Това е положението! И няма кой за какво да се сърди! Стана супер изпълнение! Както и тук! БРАВО! Другото са само приказки!", разкрива Ненчо.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени