Зетят на Стоичков проговори: Никога не ми е удрял шамари, нито съм изневерявал на Христина!

6779
02 Април 2020, 10:36


Семейните драми, които разкъсват фамилията на Христо Стоичков, изглежда нямат край. Само три години след като им направя сватба като от приказките в хотел край езерото в Правец, малката му дъщеря Христина и хърватският тенисист Лука Белич обърнаха гръб на брака и на любовта си и съвсем скоро ще бъдат бивши съпрузи.

Христина и Лука сключили устно споразумение да разтрогнат брака си по взаимно съгласие, уговорката им била това да се случи през лятото, когато малката щерка на Камата планира да се върне за няколко седмици в София.  Практически няма как двамата все още законни съпрузи да се разделят пред закона по-рано. В момента Христина е блокирана в САЩ заради пандемията от коронавирус, а Бившият й възлюбен е в къщата на сръбското риалити „Задруга”,в което влезе в началото на месеца.

Като загрижен баща и човек от по-старото поколение Стоичков е направил опит да попречи на развода. Камата подходил дипломатично към младите със съвети, че няма идеален брак, че всички двойки се сблъскват с изпитания. Опитът на Камата  да осуети развода бил единственият път, в  който той се намесил във връзката на дъщеря си. Затова признава Лука Белич пред камерите в сръбското риалити.

"За последно имах разговор със Стоичков преди с Христина да се разделим. Разказах му всичко и се опитах да изгладим отношенията с дъщеря му, но не се получи. Много медии писаха, че съм получил шамари от него заради мои изневери, които обаче никога не са се случвали. За шест години никога не съм изневерявал на жена си. Но преди нея, признавам, че съм бил с доста жени".

Неприятностите на двойката започнали през 2018 година. След едноседмичен престой в България Христина се върнала в Америка доста променена и по-студена към съпруга си решила че иска да ходи на фитнес, за което Белич нямал нищо против. Съмненията започнали да се прокрадват, след като Лука няколко пъти засякъл  Христина да води дълги телефонни разговори и да ги прекъсва при неговото появяване.Накрая хърватинът си събрала багажа и се прибрал в родината си. По думите му ден днешен Христина разказва, че той я изоставил пише „Ретро”.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рони
преди 5 месеца
0
Не е достатъчно баща ти да умее да рита топката и дъщерите да смятат, че целия свят трябва да им бъде в краката!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
s
преди 5 месеца
0
Дори не прочетох статията. Само заглавието и коментарите.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
бееее,
преди 5 месеца
-1
Тази новинка никого не интересува.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Blqk
преди 5 месеца
0
Добре. Ок, пич. Като цяло, това нещо не вълнува никого. Така че... Смисъл да се пенявиш няма.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени